пичове помагаите голфа мени обороти като луд

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
venci1237
Автомобил:
Двигател:

пичове помагаите голфа мени обороти като луд

Мнениеот venci1237 » Пон 02 ное 2009 11:08

голф 2 с двг кънтри 1.8 98кс мени обороти и гасне пичове от какво може да е :?: закарах го на диягностика и ништо не покаэа.беэ эначение дали топал или студен мени ги от 800 до 2000 а като го иэцедя 1ва 2ра 3та и освободя ги мени от 1800 до 500 и често гасне а след това пак като го иэцедя ги качва 1000 до 1800 а понякога ги эадържа на 1000.а в друг случаи като карам на 4та с примерно 1800 об и освободя даржи 1800 об като му чукна гаста ги сваля на 1200 и пак леко играят направо ме повърква.ако някои е имал такъв проблем или има представа от какво може да е ще му бъда благодарен ако ми помогне.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: пичове помагаите голфа мени обороти като луд

Мнениеот radotom » Пон 02 ное 2009 11:55

Венци, пич, така няма да стане! :?
Дай код на мотора. Това са първите 2 или 3 символа от графата 'Двигател №' в талона ;)

Sabbath
Автомобил:
Двигател:

Re: пичове помагаите голфа мени обороти като луд

Мнениеот Sabbath » Пон 02 ное 2009 12:02

И аз имам подобен проблем. Оборотите на голфа са много ниски за работа на място-около 500 и ако малко позагрее, за да остане включен като стои на 500 оборота аха аха да изгасне (често го прави). Как мога да ги вдигна по някакъв начин? Другото ми оплакване, е че често докато я карам и ако реша да пусна на свободна тя тръгва да гасне (червената лампичка с акумулатора премигва). Баща ми каза, че това било от студеното време и трябвало колата да е загрята, за да не прави подобно нещо, но дори като загрее пак прави същият проблем? Иначе голфът е двойка, от 87-ма година,92 коня, бензин, GT 1,8. Ако трябват повече характеристики ще се поразровя за талона, за да ги напиша. Благодаря :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”