Здравейте колеги!
Имам един такъ въпрос!Значи карам Golf II 1.6 карбурато с газ!
Сега като стана студено като паля на бензин се лигави!
Пали веднага но като подам газ и изгасва и така 4-5 пъти докато влезе в час!А лятото нямаше проблем на газ също няма проблем!Може ли някви мнения?
Питане за палене на бензин
-
alex26
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за палене на бензин
[quote="miro_83"]Здравейте колеги!
Пали веднага но като подам газ и изгасва и така 4-5 пъти докато влезе в час!А лятото нямаше проблем на газ също няма проблем!Може ли някви мнения?[/q
Колега и аз имам сащия проблем,само че моя се дави нещто!Според мен е от смукача сега като се застуди и се затваря повече и не и стига ваздух зашото и плочката за гаста пречи от горе !Днес го завартях тоест го отворих повече и 6те видим като истине мотора как ше е!!!
Пали веднага но като подам газ и изгасва и така 4-5 пъти докато влезе в час!А лятото нямаше проблем на газ също няма проблем!Може ли някви мнения?[/q
Колега и аз имам сащия проблем,само че моя се дави нещто!Според мен е от смукача сега като се застуди и се затваря повече и не и стига ваздух зашото и плочката за гаста пречи от горе !Днес го завартях тоест го отворих повече и 6те видим като истине мотора как ше е!!!
План А:профилактика на картбуратора и редовно каране на бензинhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=29623
План Б:каране и палене само на газ
План Б:каране и палене само на газ
-
miro_83
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колеги!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”