Здравейте колеги някой да знае жичкаджия в Перник.Проблема ми е следният:
Сложих на GOLF 2 1.3 радиатор от 1.6 и ми трябва някой който да ми го свърже защото са с различни букси и нямам представа как да го оправя.
Ако можете помагайте.Благодаря ви предварително....
Жичкаджия в Перник
- rik6ata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Жичкаджия в Перник
Моля ви хора ако знаете пишете
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Обясни какъв радиатор и от каква кола си взел...кои букси ти създават проблеми? Датчика за перката е там само майче... 

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм жичкаджия,но при теб явно е различна буксата на самия датчик,или ще се вземе такъв датчик,или просто ще се преправят обувките.Аз съм от Перник,ако мислиш,че няма да се справиш сам,ми пиши едно лично и ще се видим да ти помогна,няма смисъл да даваш пари за такова нещо...
Предполагам имаш два кабела към датчика а те притеснява факта,че датчика е с три-това е просто поради факта,че от това 1.6 дето си му взел радиатора е било с две степени на вентилатора,пък 1.3 е с една степен...
Между другото стария датчик не си ли го пазиш от стария радиатор???
Предполагам имаш два кабела към датчика а те притеснява факта,че датчика е с три-това е просто поради факта,че от това 1.6 дето си му взел радиатора е било с две степени на вентилатора,пък 1.3 е с една степен...
Между другото стария датчик не си ли го пазиш от стария радиатор???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”