Съединител за Голф 4
Съединител за Голф 4
Значи голфа е 1.8Т съеинителят му свърши за 20хил. км!!! Колата има чип само ,все ще!Как е възможно толкова бързо да сърши и защо?!
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Съединител за Голф 4
Ами повече мощност повече ръчкане, а и да не забравяме че износването на съединителя зависи от водача.
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чисто нов ли е бил и на каква марка...?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
igrataaaa написа:Значи голфа е 1.8Т съеинителят му свърши за 20хил. км!!! Колата има чип само ,все ще!Как е възможно толкова бързо да сърши и защо?!
Ти ли си го слагал ? Ако да-какво смени на предния-целия комплект ли ?
Каква марка сложи ?
Не е нормално за 20к да отиде читав съединител...
Ако е менте,може,ама пак е доста трудно да се повярва...

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Glove написа:Ами повече мощност повече ръчкане, а и да не забравяме че износването на съединителя зависи от водача.
Брат ми е прав !!!
И аз карам 1,8Т и съм сменял съединител преди 2 години ама си пердаши здраво. Много зависи от това до колко задържаш на полусъединител и дали я ръчкаш в този момент. Я кажи каква марка ти е съединителя и за кви пари го взе ???
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
На читаво 1.8Т с чип не му изкарва много стоковия съединител, трябва си афтърмаркет нещо..
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Тея комплекти по 250-300лв изкарват 30 макс 40К, а с чипа 20 е доволно... и ако държиш колата на съединител по светофарите...
Е стига бе, кво ще рече, че аз на година трябва по два пъти съединител ли да сменям, че и малко повече 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Стига бе хора
Колкото и джелатски да се кара - 20-30 хил. км за качествен съединител са нищо... та някои правят по толкова на година - кой сменя съединител с маслото ?
Явно просто е бил боклук + може би някой е забравил че кара Голф а не Формула 1....
Явно просто е бил боклук + може би някой е забравил че кара Голф а не Формула 1....
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
hooligan_sk написа:Тея комплекти по 250-300лв изкарват 30 макс 40К, а с чипа 20 е доволно... и ако държиш колата на съединител по светофарите...
за 250-300 лв съединител за 1.8Т няма, нали знаеш че се сменя всичко и притискател и феродо и маховик
morfei1 написа:Е стига бе, кво ще рече, че аз на година трябва по два пъти съединител ли да сменям, че и малко повече
твоя е доста по-различен и държи на доста повече торк от стоковия на 1.8Т
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
MK4 написа:hooligan_sk написа:Тея комплекти по 250-300лв изкарват 30 макс 40К, а с чипа 20 е доволно... и ако държиш колата на съединител по светофарите...
за 250-300 лв съединител за 1.8Т няма, нали знаеш че се сменя всичко и притискател и феродо и маховик
Много точно казано !!!
Аз преди 2 години хвърлих два пъти тези пари за комплект ! Ако вярно има за такива кинти части, нищо чудно да издържи и само 5000 км

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Знам че стоковия съединител не е кой знае каво,но при смяната си сложете Закс и ще изкара достааа по-дълго от друг път с някоя друга марка....
Помня че има някакви по-добри съединители за Г4,пак на Закс-за по-големи натоварвания и тунинговани коли,ама не мога да се сетя модел или каталожен номер сега...
Помня че има някакви по-добри съединители за Г4,пак на Закс-за по-големи натоварвания и тунинговани коли,ама не мога да се сетя модел или каталожен номер сега...
съединителят е Закс комплект с маховик -700 лв
На каква цена е керамичният!?
На каква цена е керамичният!?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”