Г2 патрона не пасва на новата дръжка
-
rollride_venom
- Автомобил:
- Двигател:
Г2 патрона не пасва на новата дръжка
Колеги купих си нови дръжки на вратите но не мога да смена патроните ... не пасват на новите... имате ли няква идея какво да правя или да хода да купувам и патрони с ключ .... мерси предварително
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Г2 патрона не пасва на новата дръжка
Ходи при италиянеца,от там аз си взех дръжка и после ходих на ключар ,за да мога с ключа дето паля,отварям багажник и тн. да може да я отваря и новата дръжка.Аз направих глупоста първо да си взема нови "китайски" дръжки,които още на 1 вото отваряне пропаднаха и се счупи палеца, и втора глупост да взимам от старата патрона да го сложа на новата...
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Патрона почти винаги не пасва на новите дръжки. С една пиличка трябва да разшириш малко новата дръжка и тогава си влиза без проблеми. Трябва много малко да се тръкне ама си трябва....
-
rollride_venom
- Автомобил:
- Двигател:
Ще бацам с пилата ... Много мерси ...мислех си че са ме преебали с дръжката...а то се оказа че си е практика да си преправяме покупките в България за да паснат 

- bobiivanov
- Автомобил:
- Двигател:
GRUEL написа:Патрона почти винаги не пасва на новите дръжки. С една пиличка трябва да разшириш малко новата дръжка и тогава си влиза без проблеми. Трябва много малко да се тръкне ама си трябва....
Това е проблема
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”