Радиатор парно
Радиатор парно
Ако някои е правил смяна и има снимки ако може да ми пусне някоя,че тея дни ще трябва инцидентно да сменям моя радиатор а незнам от каде да го почна...наи много да ме хванат дяволите и да потроша возилото
1.8 ABS ако някои може да помогне ще сам благодарен 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Радиатор парно
Колега ко да ти кажа голямо разглабяне ще падне на цялото табло щото е точно зад него,наскоро пръскахме един пасат има бая болченца да развиеш иначе после като стигнеш до него е лесно и да не забравиш от към мотора да го откачиш
успех
успех
- chiborator
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jorkatacool23
- Автомобил:
- Двигател:
Колега неприятно е това цялото сваляне,но няма как ,аз го правих преди месец и половина,само че изграждах клапите разпределящи въздуния поток,че гадния дунапрен с който бяха облепени си беше заминал.Най-много ни пречеше металната греда,моя голф има и климатик и си мислех че това ще осложни цялата хамалогия,но не беше така. Когато вече бяхме разглобили всичко си мислех че ще е адски трудно да направим всичко по обратния ред,все пак за първи път разглобявахме табло,но се оказа че не е така и всичко си заспа.Сега се радвам на силно парно
а цялата история ми отне около 6 часа без да си даваме много зор,с две почивки за хапване.Снимки как става цялата процедура не направих,но преди да сложим обратно таблото,снимах няколко с телефона.Ще ти кажа че излежда доста трудно и стряскащо,като се сетиш че почти всичко се сваля,но тръгнеш ли да го правиш вече,няма как да не стане.
Желая ти успех,и да си го направиш сам и да усетиш целия кеф.
Желая ти успех,и да си го направиш сам и да усетиш целия кеф.
благодаря за бързите отзиви и савети.
друго си е когато някои подаде де рака де съвет. 
друго си е когато някои подаде де рака де съвет. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”