Голф 3 придърпва
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Голф 3 придърпва
Колеги, нормално ли е сутрин като е студена колата да рита назад (придърпва) при отнемане на газта? Забелязах го тия дни при студените сутрини. Проблема наподобява на неработещ стъпков мотор, но при мен е сменян. Стрелката на оборотомера пада рязко при отнемане на газта и се получава това придърпване. Сменени са кабели на свещи, капачка с палец, бобина с комутатора.Като загрее колата няма проблема. Голф 3, 1,6mi. няма газова.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Голф 3 придърпва
plamingo написа:Колеги, нормално ли е сутрин като е студена колата да рита назад (придърпва) при отнемане на газта? Забелязах го тия дни при студените сутрини. Проблема наподобява на неработещ стъпков мотор, но при мен е сменян. Стрелката на оборотомера пада рязко при отнемане на газта и се получава това придърпване. Сменени са кабели на свещи, капачка с палец, бобина с комутатора.Като загрее колата няма проблема. Голф 3, 1,6mi. няма газова.
и при мене го е правило (1.6 аее)според мен си е нормално на празен ход го прави само нали?
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
FivePointeO написа:plamingo написа:Колеги, нормално ли е сутрин като е студена колата да рита назад (придърпва) при отнемане на газта? Забелязах го тия дни при студените сутрини. Проблема наподобява на неработещ стъпков мотор, но при мен е сменян. Стрелката на оборотомера пада рязко при отнемане на газта и се получава това придърпване. Сменени са кабели на свещи, капачка с палец, бобина с комутатора.Като загрее колата няма проблема. Голф 3, 1,6mi. няма газова.
и при мене го е правило (1.6 аее)според мен си е нормално на празен ход го прави само нали?
Не на празен! Когато карам на скорост и отпусна газта става придърпването и когато колата не е загряла.Ако не е на скорост се наблюдава рязкото падане на стрелката на оборотомера
Последна промяна от plamingo на Съб 07 ное 2009 20:04, променено общо 1 път.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
хммм... нека и другите колеги от форма изкажат мнение 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
....стъпково моторче(нищо,че е ремонтирано) или нерегулиран насрещник на дросела....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”