Имам странно виене, което го локализирах че е от предния лагер на компресора на климатика.
Като включа климатика шума намалява.
Въпроса ми е може ли да се смени този лагер на място без да се смъква компресора?
Все пак е зареден и не ми се дават 50 лв. за зареждане.
Колата е VW Golf3 1.6 mono .
Мерси предварително.
Смяна преден лагер на компресора на климатика
-
antondonew
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна преден лагер на компресора на климатика
Ако генератора ти е над климата и електромагнитния съединител е на шлици ще пада бая разглабяне.
П.П. Колега, поразтърси се из сервизите. Не навсякъде взимат по 50 кинта за запълване на системата. На мен за 20 ми свършиха същата работа.
П.П. Колега, поразтърси се из сервизите. Не навсякъде взимат по 50 кинта за запълване на системата. На мен за 20 ми свършиха същата работа.
Последна промяна от the_tupan на Съб 07 ное 2009 20:54, променено общо 1 път.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Изкарай шайбата на климатика,лагера трябва да е набит в нея.Не е нужно да се точи фреона.Вадил съм на пежо лагер ,но предполагам,че нашите компресори са направени по същия начин.Ако греша нека да ме поправят колегите.
krasio00o написа:Изкарай шайбата на климатика,лагера трябва да е набит в нея.Не е нужно да се точи фреона.Вадил съм на пежо лагер ,но предполагам,че нашите компресори са направени по същия начин.Ако греша нека да ме поправят колегите.
Просто няма достатъчно място да се работи. Аз вече го ядох това дърво! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”