проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили
-
samokovecaa
- Автомобил:
- Двигател:
проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили
здравей те имам един проблем, ако можете даите съвет или помогнете.скоро си купих голф 4, 1.9тди.110 к сили.колата е супер , но има проблем.когато е в движение независимо на коя скорост има супер спираки, но като примерно го изключиш от скорост натиснеш 1,2, пъти най много педал е ок , но после става корав все едно че си огасил колата и е без серво от какво може да е

-
ludiafen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили
извинявай колега,но и аз имам същия проблем при мене като напомпиш 5-6 пъти педала неможе също да се натиска като задържа хлътва лека полека но отнема около 3 сек,което е много незнам дано има някой да ни помогне.
няма страшно
имаме серво усилване на спирачки и волан, щото и волана ти ще стане тежък при изключен двигател, решението - не караш по инерция 
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги , при мен беше от вакум помпата щуцера където илиза тръбичката от към стъклото беше спукан стругар 30 кинта и съм 6 вече 11 година , може и от спирачна помпа да е не е шега работа СЕРВИЗ задължително
, как си карате колите бе хора това са спирачки май не ви е мил живота извинявам се за острия език но ако на вас не ви е мил живота помислете за другите около вас , хайде със здраве и дано минете тънкана с ремонта че в тая криза.........
-
samokovecaa
- Автомобил:
- Двигател:
колега при мен не губи спирачна течност мисля че добре съм погледнал и не съм забилязал да има някаде около спирачната помпа да тече или има капки. незнам дали е от вакум помпата или серво. незнам и колко сруват, ако знаете кажете, скъпили са.чувал че частите за голф 4 са скъпи, дали е вярно

-
ludiafen
- Автомобил:
- Двигател:
аман от ремонти откакто я взех все ремонти ама ще я закарам да я видят че зима име.Колеги друго ме интересува има ли голф 4 без АБС щото моя не работи може и да е от проблема дето имам веднъж натискам няма никой втори път натискам усещам едно трептене ама сякаш няма сили да вдигне педала на горе и нещо таквоз.Ако някой знае моля да ми каже дали има голфове 4 ки без абс?
-
samokovecaa
- Автомобил:
- Двигател:
junakov написа:Колеги , при мен беше от вакум помпата щуцера където илиза тръбичката от към стъклото беше спукан стругар 30 кинта и съм 6 вече 11 година , може и от спирачна помпа да е не е шега работа СЕРВИЗ задължително![]()
![]()
, как си карате колите бе хора това са спирачки май не ви е мил живота извинявам се за острия език но ако на вас не ви е мил живота помислете за другите около вас , хайде със здраве и дано минете тънкана с ремонта че в тая криза.........
Каде се намира тази Вакуум помпа ако знаеш ми кажи
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
ludiafen написа:аман от ремонти откакто я взех все ремонти ама ще я закарам да я видят че зима име.Колеги друго ме интересува има ли голф 4 без АБС щото моя не работи може и да е от проблема дето имам веднъж натискам няма никой втори път натискам усещам едно трептене ама сякаш няма сили да вдигне педала на горе и нещо таквоз.Ако някой знае моля да ми каже дали има голфове 4 ки без абс?
Няма такива.
Лампата на таблото ти не свети ли?
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
отдясно на разпределителния вал. самият вал я върти пустата му помпа 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”