проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
samokovecaa
Автомобил:
Двигател:

проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили

Мнениеот samokovecaa » Съб 24 окт 2009 23:00

здравей те имам един проблем, ако можете даите съвет или помогнете.скоро си купих голф 4, 1.9тди.110 к сили.колата е супер , но има проблем.когато е в движение независимо на коя скорост има супер спираки, но като примерно го изключиш от скорост натиснеш 1,2, пъти най много педал е ок , но после става корав все едно че си огасил колата и е без серво от какво може да е :?: :banghead:

ludiafen
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем със спирачките на голф 4 1.9тди 110 к. сили

Мнениеот ludiafen » Нед 25 окт 2009 0:03

извинявай колега,но и аз имам същия проблем при мене като напомпиш 5-6 пъти педала неможе също да се натиска като задържа хлътва лека полека но отнема около 3 сек,което е много незнам дано има някой да ни помогне.

Потребителски аватар
ffubar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ffubar » Нед 25 окт 2009 1:41

няма страшно :) имаме серво усилване на спирачки и волан, щото и волана ти ще стане тежък при изключен двигател, решението - не караш по инерция :)

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Нед 25 окт 2009 9:21

Колеги , при мен беше от вакум помпата щуцера където илиза тръбичката от към стъклото беше спукан стругар 30 кинта и съм 6 вече 11 година , може и от спирачна помпа да е не е шега работа СЕРВИЗ задължително :!: :!: :!: , как си карате колите бе хора това са спирачки май не ви е мил живота извинявам се за острия език но ако на вас не ви е мил живота помислете за другите около вас , хайде със здраве и дано минете тънкана с ремонта че в тая криза.........

samokovecaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samokovecaa » Нед 25 окт 2009 12:36

колега при мен не губи спирачна течност мисля че добре съм погледнал и не съм забилязал да има някаде около спирачната помпа да тече или има капки. незнам дали е от вакум помпата или серво. незнам и колко сруват, ако знаете кажете, скъпили са.чувал че частите за голф 4 са скъпи, дали е вярно :banghead: :oops: :beat_butt2

ludiafen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiafen » Пон 26 окт 2009 6:02

аман от ремонти откакто я взех все ремонти ама ще я закарам да я видят че зима име.Колеги друго ме интересува има ли голф 4 без АБС щото моя не работи може и да е от проблема дето имам веднъж натискам няма никой втори път натискам усещам едно трептене ама сякаш няма сили да вдигне педала на горе и нещо таквоз.Ако някой знае моля да ми каже дали има голфове 4 ки без абс?

samokovecaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samokovecaa » Съб 07 ное 2009 13:30

junakov написа:Колеги , при мен беше от вакум помпата щуцера където илиза тръбичката от към стъклото беше спукан стругар 30 кинта и съм 6 вече 11 година , може и от спирачна помпа да е не е шега работа СЕРВИЗ задължително :!: :!: :!: , как си карате колите бе хора това са спирачки май не ви е мил живота извинявам се за острия език но ако на вас не ви е мил живота помислете за другите около вас , хайде със здраве и дано минете тънкана с ремонта че в тая криза.........

Каде се намира тази Вакуум помпа ако знаеш ми кажи

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Нед 08 ное 2009 1:19

ludiafen написа:аман от ремонти откакто я взех все ремонти ама ще я закарам да я видят че зима име.Колеги друго ме интересува има ли голф 4 без АБС щото моя не работи може и да е от проблема дето имам веднъж натискам няма никой втори път натискам усещам едно трептене ама сякаш няма сили да вдигне педала на горе и нещо таквоз.Ако някой знае моля да ми каже дали има голфове 4 ки без абс?

Няма такива.
Лампата на таблото ти не свети ли?

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Нед 08 ное 2009 2:31

отдясно на разпределителния вал. самият вал я върти пустата му помпа :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”