Избор на антена за VW Golf 3
- Payton
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Избор на антена за VW Golf 3
Здравейте, значи искам да си сложа антена отзад на покрива на Голфа, гледах едни в Метро- HAMA-немски, обаче на тях пишеше че не са подходящи за VW с pfantom feed. Какво означава това- един господ знае. Цената им беше 40 лв. Иначе в Техномаркета има БОШ, ама са 80 лева. Моля колегите да споделят опита си изобщо с тези антени отзад на покрива, както и някакви марки. Благодаря.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
и на мен ми е интересно да препоръчат колегите неква хубава антена на разумна цена че радио не съм слушал от 2 години в колата 

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
BOSCH RuleZ!!! Взимай - няма да съжаляваш. Аз вчера ги гледах в Техномаркет - май бяха по - евтини. Миналата година си купих оттам най - простата и евтина антена за 18 лв. Напъхал съм я между таблото и еърбеговете и лови перфектно. Това го направих, защото не пасна на определеното за целта място. Антена от Метро не е за препоръчване.
- anger
- Двигател:
Колата ми е Голф 3 с 2 еърбега и махнах капаците под волана, жабката и капаците на еърбега отдясно, разпънах я, колкото можах, прихванах я със скоч към един - два снопа кабели и вкарах буксата в СД - то и толкова. Вече повече от година карам така, не се е разтропала, не опира на метал. Редовен тест дали хваща добре правя в тунела в Пловдив - това е единственото място в града с най - слаб сигнал на повечето радиостанции. Даже не може да се каже, че съм я монтирал, просто си стои скрита зад всичките му там кори. Исках да си купувам електрическа, защото съм си патил доста от крадене, умишлено счупване и огъване, след което борба с най - различни модели от руския пазар, но цената и беще 120 лв, а това си е доста за едно нищо и никакво радио и като компромис се насочих към най - евтиния вариант на истинското качество БОШ. Надявам се да не съм те объркал, но тази цялата процедура ми отне около 20 мин за монтаж, а и не съм се старал да стане перфектно:)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
днес си купих неква антена от рускините на симеон специално за голф (като оргиналната на калника) та искам да питал лесно ли се прекарва кабела за антената до ЦД-то ? и откаде минава ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
а после от каде има ли си отвори некви в смисел дали ще мога и аз да го направяkris11 написа:малей трябва да смъкваш пластмасовата кора на калника
- Payton
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря Anger, добих представа как си я монтирал. Учудвам се че на такова място лови добре, но явно Боша си е Бош. Ще го видя в Техномаркета този модел и май и аз ще се насоча към него. Имах намерение да взема нещо по-добро, обаче онази вечер някой се е правил на художник по предния капак на Голфа и едната врата и вчера като го видях сутринта ми стана лошо. Така че сега ме чака голямо търчане и доста нерви. Ей само да го знаех кой е. rocketwhore Благодаря на всички за съветите.
- anger
- Двигател:
Payton, ако колата ти не стои в гараж или на платен паркинг смятай, че веднага някой ще хареса това, което си си сложил като антена и от проклетия или ще ти я счупи или ще ти я задигне. Сигурен съм, че после много ще те е яд. Радвам се, че успях да ти помогна с избора, но само не ми казвай, че ще слушаш СИГНАЛ + в колата хихихи 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”