Въпрос за турбо голф 2 - бензин

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за турбо голф 2 - бензин

Мнениеот ogata » Съб 14 ное 2009 18:57

Значи със турботата при бензините съм пълен лаик и искам да попитам , може ли да се сложи турбинка на голф 2 1.6 cl . От къде мога да я взема и колко ще ми легне с монтажа . Очаквам пълни инструкции , тъй като плановете ми за малко по-нова кола може да се провалят , та поне да видя моят кокошарник да бяга като хората :) .

ПП. Ако някой колега майстор в региона около Пловдив или Бургас може да се заеме до краен резултат , нека ми пише лично . Ентусиаст съм и ще се радвам да поговорим :) .

ПП. Имам информация че мотора е малък и може да му дойде в повече тази интервенция , та за това искам да поразпитам .

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Re: Въпрос за турбо голф 2 - бензин

Мнениеот golf3cl » Съб 14 ное 2009 23:27

ogata написа:Значи със турботата при бензините съм пълен лаик и искам да попитам , може ли да се сложи турбинка на голф 2 1.6 cl . От къде мога да я взема и колко ще ми легне с монтажа . Очаквам пълни инструкции , тъй като плановете ми за малко по-нова кола може да се провалят , та поне да видя моят кокошарник да бяга като хората :) .

ПП. Ако някой колега майстор в региона около Пловдив или Бургас може да се заеме до краен резултат , нека ми пише лично . Ентусиаст съм и ще се радвам да поговорим :) .

ПП. Имам информация че мотора е малък и може да му дойде в повече тази интервенция , та за това искам да поразпитам .

къде е личо mhihi

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Въпрос за турбо голф 2 - бензин

Мнениеот radotom » Съб 14 ное 2009 23:36

Дежурства, брат! :lol: :lol:
Иначе, Ога, я дрънни едно телефонче на kasapina
viewtopic.php?f=13&t=124276
Щом успя да сложи турбина на Поло1.0, що да не отреже и твоята глава?! :lol: :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”