Здравеите, искам да усна тази тема защото не отрих никъде другаде някаква информация свързана с моя проблем...
така: вчера точно на влизане в бензиностанцията ми светка лампата за резерва и пище че трябва да понахраня колицата и съответно слойих 10лв.. около 5 литра , паля и пак пищи че иска бензин... викам ок сложих още 10 лв.. и пак пищи не изгася цлия ден.. а имам над 10 15 литра незнам от какво е но ако някои даде инфо ще съм благодарен
колата е GOLF4 1.6 SR

Лампата за резервата свети непрекъснато
Re: Лампата за резервата свети непрекъснато
На един приятел на 4ката обаче дизел ARL мотор пак имаше такъв проблем и го отстрани с VAG-COM
Успех
Успех

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Забило ти е таблото,махни му бушона за малко и ще се оправи. 

- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
Като ми е забило таблото тва лощо ли е в смисъл кво може да се случи после аз махнах акумулатора за 7-8 мин. и се оправи ама да не сам прецакал нещо друго... кои бушон е за таблото те са мног бушони 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не си прецакал.Няма проблем и и така да ресетнеш таблото.Радвам се че се е оправило.Случва им се от време на време да се ошашкат таблата. 

- Tigura
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може да е от датчикаborledo написа:Здравеите, искам да усна тази тема защото не отрих никъде другаде някаква информация свързана с моя проблем...
така: вчера точно на влизане в бензиностанцията ми светка лампата за резерва и пище че трябва да понахраня колицата и съответно слойих 10лв.. около 5 литра , паля и пак пищи че иска бензин... викам ок сложих още 10 лв.. и пак пищи не изгася цлия ден.. а имам над 10 15 литра незнам от какво е но ако някои даде инфо ще съм благодарен
колата е GOLF4 1.6 SR