1 - Незнам точно какви екстри влизат в него,но нямам зумер,нямам вдигане на прозорци след заключване с дистанционното, имах един плафон който светеше (на дясната врата), но вече и него го нямам т.е. не ми светят плафоните.Когато вкарам ключа в ключалката и задържа за заключено положение пак не се вдигат прозорците! Какво да права?
2 - На снимката съм отбелязал една жичка,която при мен е прекъсната. Когато я свързах тази жица колата отказа да работи с ключа за колата - няма отлючване, няма заключване, а пали

3 - Също така когато отключвам колата с дистанционното има присветване на мигачите, но когато заключвам го няма! Как мога да го оправа това?
4 - Когато някоя врата е отворена алармата не издва никакъв звук, че е забравено нещо - същото е и за забравени свалени прозорци.Това не е ли странно?
Голфа е с фабрична аларма,нямам изгорели бушони (има два които са зад модула сини на цвят,но тях не ги знам за какво са и не съм ги гледал),нямам изгорели диоди на плафоните на вратите, зумера незнам дали е здрав. Ще съм ви благодарен ако помогнете