Въпрос за голф3 синхро
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за голф3 синхро
На голф(комби)синхро с двг.1,9 тди има ли опция да се заменят барабани с дискови спирачки на задното окачване.Тъи като няма нищо общо с п-образния мост както при обикновенните версии.Имам абс.Благодаря.
Re: Въпрос за голф3 синхро
опция едва ли,но с преправяне и работа на фреза ще се получи.аз съм с голф кънтри и аз имам желание за подмяна.има си овори за захващане на супорти,ама са с по-голямо междуболтово разтояние и не намирам такива супорти.
малко офф: колко коня ти е мотора и какъв е разхода ти?
малко офф: колко коня ти е мотора и какъв е разхода ти?
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Кода на мотора е ahu и е 90кс за разход с не сменян доривен и въздушен филтър около6,5.смесен разход+клима не знам дали е добре.
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Преглеждам темата напоследък и се чудя защо никой не пише...
Колега,какво разбираш под "опция"?
Не е невъзможно да се направи.Виждал съм Синхровци с дискове отзад.Със сигурност,като ми остане време,ще го преправя.Фабрично,доколкото знам,само ВР-6-а излиза така.А от Голф 4 нататъка-всички...
Колега,какво разбираш под "опция"?
Не е невъзможно да се направи.Виждал съм Синхровци с дискове отзад.Със сигурност,като ми остане време,ще го преправя.Фабрично,доколкото знам,само ВР-6-а излиза така.А от Голф 4 нататъка-всички...
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
- stanko_71
- Автомобил: Jetta syncro
- Двигател:
Аз си взех дискове от Пасат В3 синхро,и апаратите пасват на Джетата, мисля че и на Г2 ще станат.
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
А за разхода дали е добре някои може ли да сподели.Сравнявам данните от auto.ru и се раминават т.е дават го смесен 5,5л
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Разход...много относително - зависи от качеството на горивото,от задръстванията и т.н. Гледам,че си от Стара Загора - докаот рабтех там Пасат-а градско гореше около 11 газ от ОМВ , в София без никакви други промени по колата пак ОМВ - 16.5 ...така че си зависи.Аз затова разхода не си играя да го засичам въобще.
За дисковите спирачки - най-точно биха паснали от Голф 2 синхро със задни дискове ама вероятно са огромна рядкост.Пробвай с алтернативата - Пасат Синхро - щом са станали на джета-та вероятно ще станат и при теб.Иначе стругарското ателие и пак става...ама така е по-сложно.
За дисковите спирачки - най-точно биха паснали от Голф 2 синхро със задни дискове ама вероятно са огромна рядкост.Пробвай с алтернативата - Пасат Синхро - щом са станали на джета-та вероятно ще станат и при теб.Иначе стругарското ателие и пак става...ама така е по-сложно.
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”