Въпрос във бръзка с чистачки
-
ivan_shikerov
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос във бръзка с чистачки
Здравеите колеги въпросът ми е малко тъп но нищо не ми идва като идея в главата.значи един приятел си купи бош аеро тлин чистачки от тези безраменните но не му харесаха и ми ги подари но тъйкато тои е с голф 4 а аз с голф 3 немога да ги скложа защото захващането е друго.някой може ли да ми даде идея как мога да ги поставя.благодаря предварително
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
Re: Въпрос във бръзка с чистачки
и ти ги подари на някои с
голф 2 
голф 2 
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
ivan_shikerov написа:Здравеите колеги въпросът ми е малко тъп но нищо не ми идва като идея в главата.значи един приятел си купи бош аеро тлин чистачки от тези безраменните но не му харесаха и ми ги подари но тъйкато тои е с голф 4 а аз с голф 3 немога да ги скложа защото захващането е друго.някой може ли да ми даде идея как мога да ги поставя.благодаря предварително
Преди малко като се прибирах видях на една 2-ка такива чистачки с новите рамена, които се поставят на 4-ките. Можеш да си купиш въпросните рамена и да си ползваш чистачките.
П.П. Но нека някой по компетентен да сподели дали е правил такава интервенция само с рамената за чистачките.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Да уточним, има ДВА вида безшарнирни чистачки аеро тУин :
1.Първите са с директно монтиране на рамената на Г-4 и не стават за нищо друго освен за Г4.Струват 55-60 лв. комплекта.
2.Вторите приличат досущ на тях, само захващането за рамената е с преходници за различните видове рамена,продават ги в МЕТРО по 15-20 лв комплекта.
1.Първите са с директно монтиране на рамената на Г-4 и не стават за нищо друго освен за Г4.Струват 55-60 лв. комплекта.
2.Вторите приличат досущ на тях, само захващането за рамената е с преходници за различните видове рамена,продават ги в МЕТРО по 15-20 лв комплекта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”