съвет за голф 4 vr6
съвет за голф 4 vr6
реших да взема голф 4 вр6.Намерил съм няколко в Германия, но все пак да се допитам до колеги.В момента ползвам пак голф, но АКЛ и ми е втора кола и я карам по задължение да не се разсахне.Реших твърдо,че като е гарга да е рошава.Догодина акциза пада и кеш цена няма.Карал съм такъв голф и думите са излишни.Нека да споделятт колеги притежатели модела.Реклами на други модификации са излишни.Да споделя и друго въпросния, който карах е модифициран в Швеция от BAUMA и е около 300к.с.Дали да земам такав или дето не е пипан.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съвет за голф 4 vr6
Колега, предполагам имаш предвид 2.8 V6 двигателя, който е 204коня? Ако е така, предполагам, че няма да намериш собственик с такъв двигател, дано да има че да се похвали, може би ако наистина след нова година падне акциза, тепърва ще има бум на тия коли, а относно дали пипана или не, аз бих избрал стокова, тия дето ги пипат, не го правят за да ги карат спокойно, но всичко си зависи от конкретното състояние. Съжалявам, че не ти помагам много
ПС: аз чакам да паднат още малко цените на R32

ПС: аз чакам да паднат още малко цените на R32

Re: съвет за голф 4 vr6
въпросната е с чужди табели така седи и гнии.Нещо като подарък му направи един незнам дали има пълномосно да я кара вобще.И тъй като е близнак на мойто АКЛ и секи ден я виждам реших и се надъхвам и аз да имам 204 кончета.Пак си а карам като турист повечето пати.Понякога се налага да избягваш ситуации не да ги предизвикваш
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”