смяна на малкия радиатор на Г2
-
- Автомобил:
- Двигател:
смяна на малкия радиатор на Г2
тече ми радиатора в купето .кажете ми как да махна радиатора или как да отстраня повредата?
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Re: смяна на малкия радиатор на Г2
Аз на моя свалих цялото табло, понеже съм с 'ладилник и не можА да стане без сваляне..
Чул съм че ставало и без да се сваля таблото, но нямам идея как става.
П.П. мисля че °niksi° извършва тази услуга.. без да сваля таблото
Чул съм че ставало и без да се сваля таблото, но нямам идея как става.
П.П. мисля че °niksi° извършва тази услуга.. без да сваля таблото

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Става и без да се сваля таблото, но не е зле да си го правил преди това!! Трябва да се знае кое къде се държи и да се развие. Не е чак толкова голяма философия, ама не става и само с разказване.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
3 болта от към коша на двигатела, маркучите за парното, под жабката пласмасовата ниша, барчето, 2 жила и излиза цялата кутия със клапите и радиаторчето. Приготви си и дунапрен и лепило, че антифриза и водата разтварят уплатненията на клапите и няма да има нито топло нито студено после ако не ги уплатниш!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги нека ако някои има снимки да качи от голяма полза ще е денска свалях таблото ама не можах да сваля радияторчето понеже нямах време и искам друг ден да го свалям понежеми поти стъклата мн гадно не винаги ,идухалката не може да ги изчист,и антифриз неми губи та искм да сваля да проверя как е радияторчето
здравко , имам снимки на ремонт на ауди А4 но то е същото !
http://rudoni.snimka.bg/automobiles/rem ... -a4.439003 правил съм много на Голф но нямам снимки . във форума има ,но трябва да търсиш !успех!
http://rudoni.snimka.bg/automobiles/rem ... -a4.439003 правил съм много на Голф но нямам снимки . във форума има ,но трябва да търсиш !успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ ПОЛЗВАМ ТЕМАТА НА КОЛЕГАТА. rudoni мерси за снимковия материял пак е от помощ,а на тези клапи ли с кръглите отвори на тях ли трябва да се сменя дунапрена,на голф 2 дали ще мога да сваля радияторчето без да свалям таблото защото свалях таблото за укрепване но нямах време да свал радияторчето на парното мисля че съм засичал по форума че некои го сменят без да свалят таблото
да ! на тези клапи аз слагам тънка ламарина или по -дебело фолио.няма да минеш без сваляне на таблото, е ако напълно не го свалиш ,то се разкачва напълно и се повдига на горе за да се освободят въздуховодите и тогава може да издърпаш кутията с клапи и електромотор.

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега! но мисля наи напред да изолирам радияторчето е верно времето си е студено де ама ще се потърпи 1 2 дена понеже ми поти гадно стуклата става един мн гаден слои дето духалката не може да го премахне,дори и парното да неми духа топло да ми е спряо топлото пак стават така стъклата но духалката отпред си работи духат си и антифриз не ми губи
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Няма нужда да се сваля,или повдига таблото.
Както колегата по нагоре е описал има три болта откъм двг. отсек,жилата и някой и друга рапида и се сваля!Когато за първи път свалях радиаторчето нямаше кой да попитам или да ми покаже и пак се оправих без да поломя нищо,така че давайте смело и безотговорно! 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Г2 без клима не се сваля табло, който не вярва да докарва някой г2 и да гледа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега качи някоя снимка ако имаш°niksi° написа:На Г2 без клима не се сваля табло, който не вярва да докарва някой г2 и да гледа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”