Снимки на гърнета

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Снимки на гърнета

Мнениеот Voodoo » Чет 23 мар 2006 15:42

Здравейте на всички.Отдавна чета този форум и реших да се регистрирам :wink:
Трябва ми малко помощ относно гърнетата за Golf 3 GTi 8V.Проблемът ми е че преди известно време сложих спортно(фалшиво)и тогава "майсторът" който го напасна прецака цялата работа,но както и да е.Молбата ми е който има възможност да направи по няколко снимки на неговите гърнета(по възможност от средно до крайно)без значение дали са заводски или други.Колкото по подробни снимките толкова по-добре(мисля че и на по малките мотори Golf 3 извивките са еднакви).Снимките може да пратите на patron1276@yahoo.com или тук
Благодаря предварително

Последна промяна от Voodoo на Пет 24 мар 2006 16:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Снимки на гърнета

Мнениеот spa » Пет 24 мар 2006 13:51

patron1276 написа:Здравейте на всички.Отдавна чета този форум и реших да се регистрирам :wink:
Трябва ми малко помощ относно гърнетата за Golf 3 GTi 8V.Проблемът ми е че преди известно време сложих спортно(фалшиво)и тогава "майсторът" който го напасна прецака цялата работа,но както и да е.Молбата ми е който има възможност да направи по няколко снимки на неговите гърнета(по възможност от средно до крайно)без значение дали са заводски или други.Колкото по подробни снимките толкова по-добре(мисля че и на по малките мотори Golf 3 извивките са еднакви).Снимките може да пратите на horx4508@hotmail.com или тук
Благодаря предварително

Това е което можах да направя без канал. Колата е Венто 1993. Ако не се лъжа цялата системата е на РЕМУС (не разбирам много така че може и да бъркам). Присажадана е допълнително в Германия. Аз така я купих. Направи си друг майл адрес, защото на Hotmail има ограничение от 2МБ. Дано съм ти помогнал.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Voodoo » Пет 24 мар 2006 16:24

Помага да благодаря много (извивките са абсолютно същите)
Само ми кажи на първата снимка в задния край на гърнето ми се вижда че има още една кука или бъркам(има ли тампон там)?

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот spa » Пет 24 мар 2006 17:44

patron1276 написа:Помага да благодаря много (извивките са абсолютно същите)
Само ми кажи на първата снимка в задния край на гърнето ми се вижда че има още една кука или бъркам(има ли тампон там)?

О не мога да ти отговоря на този въпрос. Гледам че си от Пловдив. Ако имаш желание обади ми се. Пратил съм ти телефона на бележка.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”