parvo v holandia sam i nimam kiriliza nemoga da pisha na kirilica izvinete me

imam folksvagen vento 1,8 MI 90 konia ABS motor kakto si karam i pusna gasta poniakoi pat sama si dava malko gaz i sled 20 sekundi sama se normalizira
monoto i stapkovia motor sa s 6 kra4eta
napravih regolaj na bol4etata na monoto no kato pusna farovete i kolata darji mnogo niski oboroti i oborotite sa nestabilni reshih 4e neshto sam precakal regolaja kupih vtora upotreba drugo mono na koeto ne sa barani boltovete igo montirah dadoh na kontakt pri zagrial dvigatel natisnah gazta da stoi natisnata i s prasta dopriah stapkovoto motor4e to se pribra do krai ,oba4e neopira na bolta v korpusa a sedi postoiano zacepeno na stapkovia motor normalno pri motor4e s 4 kra4eta pri zagrial motor tribva da se opira v bolta na korpusa a drugoto bol4e samo da dokosva stapkovoto motor4e ili da e 0,4mm ,no tova nestoi taka vaobsgte ne opira v bolta na korposa ina4e raboti mnogo dobre na niskite oboroti i nima nikakav problem pri karane samo poniakoga kakto si karam kolata s 2000-3000 oborota i pusna plavno gazta oseshta se pedala na gazta kak malko podava gaz i zadarja sled niakolko sekundi se vrashta sam i kolata se normalizira normalno li e tova ako e prevklu4a na gaz se oseshta pove4e podavaneto na gaz sama podema za niakolko sekundi imal li e nikoi podoben problem kolegi pomognete