WD 40 --- капачка & палец
WD 40 --- капачка & палец
Колеги има ли проблем ако просто ей така профилактично напръскам капачката и палеца ( а защо не и лулите , които контактуват със свещите и които са закачени за капчката ) с цел да се почистят и уж да правят по-добър контакт ? За Голф 1.4ABD става дума де ама не мисля , че е важно каква е колата , защото ме интересува по принцип за всяка кола , благодаря ви предварително 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: WD 40 --- капачка & палец
няма смисъл
а и ВД-то не е вълшебство в бутилка
а и ВД-то не е вълшебство в бутилка
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
wd-40 не е проблем да пръскаш , ама аако имаш много нагар по добре си смени капачката и палеца
на стария голф2 го ползвах като мина през локва и се намокри и угасне-пръскам и продължавам
инъче е супер за запекли болтове и т.н ръжди,ползвам го и против уси
,лятото имат навика да се загнездват в гаража,ама малко вд40 и след 5 секунди няма никой
на стария голф2 го ползвах като мина през локва и се намокри и угасне-пръскам и продължавам
инъче е супер за запекли болтове и т.н ръжди,ползвам го и против уси

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
На мен като ми "забие" Ундоус-а , пръсвам монитора с WD 40 и се оправя
.
По капачката на делкото , по лулите и свещите , въобще където има високо напрежение не трябва да има както влага , така и други "мазгочи" . Маслото (сигурно и WD40) е добър изолатор , но прахоляците като полепнат по него ...
По-добре измий със спирт и избърши добре !

По капачката на делкото , по лулите и свещите , въобще където има високо напрежение не трябва да има както влага , така и други "мазгочи" . Маслото (сигурно и WD40) е добър изолатор , но прахоляците като полепнат по него ...
По-добре измий със спирт и избърши добре !
- bobiivanov
- Автомобил:
- Двигател:
хора прочетете за какво се използва ВД-то то е за смазване, за ел. веригите си има контактен спрей а за клеясъли болтове си има проникващо масло с MoS2
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
WD 40 , ако е истинско става за капачка на делко, кабели. Преди времех има 1 Бус "Тойо" Хиаце бензинояд. При влизане в локва двигателя винаги гаснеше . Местя се на дясна седалка без да слизам / ако там има човек той се место отзад/ вдигам капака , съветвам с WD 40 то кабели и капачката; затварям капака ,премествам се на мястото на водача , стартер и двигателя заработва . Закъсвал съм в езеро с ниво 60-70 см в града и WD 40 то ме е спасявало. Поради спецификта на това място при силен дъжд винаги става езеро и понеже е наблизо до Мангал махала - братята мангали срешу 10 лв избутват колите от езерото.
така , че смело с използването на WD 40
така , че смело с използването на WD 40
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”