НЕ / ДА / ДА с преправяне на..
Въпрос за относно коляновия вал
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Въпрос за относно коляновия вал
Колеги питането ми е следното - дали коляновия вал от 1.4mi (ABD) става на 1.8mi (RP/ABS/AAM)
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: Въпрос за относно коляновия вал
никой ли незнае 
- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Ако питаше дали задната чистачка ще стане знаеш ли колко хора щяха да ти отговорят...
И аз имам една подобна тема като твоята и никой нищо неказва ... Забележи обсажданите теми какви са... Не ми работи копчето ,Тече ми парното, Не ми духа от прозореца....... Извинявай но не можах да се сдържа.
И аз имам една подобна тема като твоята и никой нищо неказва ... Забележи обсажданите теми какви са... Не ми работи копчето ,Тече ми парното, Не ми духа от прозореца....... Извинявай но не можах да се сдържа.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Незная но едва ли ще стане(разлика в кубатурата на мотора -и вала сигурно е друг).Питаи в някои магазин за авточасти по каталог какво излиза.
Още не си пуснал темата и чакаш отговор нестават толкова лесно нещата.А колежката обиколи ли няколко спец.сервиза и магазина да попита на готово всеки може(е не всеки
)
Още не си пуснал темата и чакаш отговор нестават толкова лесно нещата.А колежката обиколи ли няколко спец.сервиза и магазина да попита на готово всеки може(е не всеки
)- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
ако става въпрос за голф 3, вала със сигурност не става ,дори и с преправяне,по принцип на 1.4 е като на 1.6 ама пак имат разлика на единия от двата биелите бяха с по голям диаметър.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”