2 проблема голф 2 моно
-
Pepsito_Vw_kz
- Автомобил:
- Двигател:
2 проблема голф 2 моно
Здравейте колеги колата е голф 2 1.8 моно та значи имам 2 проблема ..преди 2 седмици взе да ми свирка отпред и да изпуска от ябалковидната връзка..смених така наречената леща и всичко се оправи но тези дни пак започна да ми свира по същият начин обаче не изпуска..някои има ли престава за какво прави така?а 2рото е че нещо ми опира в задно ляво колело чува се като стържене..барабана няма ръб наклатките са нови цилиндърчетата си работят лагерите са добре обаче незнам защо стърже и това го прави когато си иска?ако може някои да ми помогне ще съм благодарен 
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2 проблема голф 2 моно
колега по първия въпрос мисля че за изпускателния колектор говориш,талка с голфа на един приятел почна нещо да изпуска и тои вика а от гарнитурката на свруската е(лещата) взима нова обаче пак изпуска някъде и вика а ааа тва не мойе д асе намести ,питам го сигурен ли си че е от там тои вика да да понеже на мене звука ми се чува по високо по скоро между главата и изпускателния колектор снощи взе няква паста за 7лв да замаже пръстена обаче чак тогава забелязахме че е от колетора,единия болт беше олабен,няма достъп до другите може и те д аса олабени,та провери ги и ти ако искаш запали колата и внимателно с ръката ама внимаваи д ане се опариш пробваи с ръка длаи ще усетиш от къе ти изпуска.по втория въпрос като натискаш спирачка стърже ли ти,как са лгерите,има ли следи от стъргане по барабана ако си го свалял ако не си го свалял свали го за проверка
-
Pepsito_Vw_kz
- Автомобил:
- Двигател:
неможе да е от там щото не изпуска вече ами свирикакто карам на 1 и като натисна сидинитела и се цхужа ендо свир и при 2 и при 3..чудя се дали може да е от тези скоби?апак за отзад още не сам утре ще я погледна и ще пиша
за да спре да "свирка" първопровери тампоните държящи двигателя!особено задния за скоростната кутия!при подаване на газ ДВГ се завърта и измества "лещата" на колектора и свири!
оправяй!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”