Какво е това?
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Какво е това?
Колеги днес като бях в колата за първи път забелязах това нещо под кантктния ключ инетересно ми е за какво е, при мен е гума иначе трябва да има някаква джаджа според мен!!!!!
Re: Какво е това?
И при мен го има същото и сигурно при всеки го има , аз си мисля , че е сложено за да не ти се блъската ключовете (дистанциооното или ключодържателя) директно в пластмасовия панел и чрез този гумен тампон ( ако може така да се нарече ) да омекотява удара и да не дрънчи
, това е според мен , ако греша нека по-компетнтинте колеги ме поправят 

- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
VW GOLF3 написа:И при мен го има същото и сигурно при всеки го има , аз си мисля , че е сложено за да не ти се блъската ключовете (дистанциооното или ключодържателя) директно в пластмасовия панел и чрез този гумен тампон ( ако може така да се нарече ) да омекотява удара и да не дрънчи, това е според мен , ако греша нека по-компетнтинте колеги ме поправят
Възможно е, но не ми се вярва!!!!!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, човек, все едно си гледам моята кола - радио Пайнер със зелена подвсетка и шише вода легнало в джоба
. И аз съм за ключовете, или ако има нещо под пластмасата, което се нуждае от повече място, но по-скоро първото.

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
doaiena написа:VW GOLF3 написа:И при мен го има същото и сигурно при всеки го има , аз си мисля , че е сложено за да не ти се блъската ключовете (дистанциооното или ключодържателя) директно в пластмасовия панел и чрез този гумен тампон ( ако може така да се нарече ) да омекотява удара и да не дрънчи, това е според мен , ако греша нека по-компетнтинте колеги ме поправят
ПовЕрвай!

- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
VW GOLF3 написа:И при мен го има същото и сигурно при всеки го има , аз си мисля , че е сложено за да не ти се блъската ключовете (дистанциооното или ключодържателя) директно в пластмасовия панел и чрез този гумен тампон ( ако може така да се нарече ) да омекотява удара и да не дрънчи, това е според мен , ако греша нека по-компетнтинте колеги ме поправят
Ха, колега само, че не е пайнер а сони CDX-GT434U!!!!!
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Haralampi написа:doaiena написа:VW GOLF3 написа:И при мен го има същото и сигурно при всеки го има , аз си мисля , че е сложено за да не ти се блъската ключовете (дистанциооното или ключодържателя) директно в пластмасовия панел и чрез този гумен тампон ( ако може така да се нарече ) да омекотява удара и да не дрънчи, това е според мен , ако греша нека по-компетнтинте колеги ме поправят
ПовЕрвай!Не знам дали и в конкретния случай е така (не съм карал Г3), но на доста коли има такова нещо
то няма за какво друго да е

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз сам за дистанционното
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля малко по-иначе
.Не вярвам Германеца да е изчислил точно колко ми е снадката на дистанционното,нито пък да предвиди още колко дрънчащи джунджурии имам на ключовете.И при мен го има,като тапа е.Та предполагам е подготовка за нещо,вероятно свързано с достъпа до запалване(мястото е такова..),я за някой "имобилайзер" "контактен тип",или някое подобно у-во.
То лампа за "резерва" не сложил,за дрънкане на ключове мислил...
"..так сделал конструктор..."

То лампа за "резерва" не сложил,за дрънкане на ключове мислил...

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
това е имобилаизер и в самия ключ на автомобила има чип(магнит) и така взаимодеистват,обаче не при всички автомобили е монтиран,гумения тампон обаче го има.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цъ..,антената на имобилайзера е едно кръгло,надянато на патрона,а това ще да е за някаква друга джаджа,може би отпреди да се "родят" чиповете в ключовете
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
VW GOLF3 написа: сложено за да не ти се блъскат ключовете

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
И на Пасатора го има ! Винаги съм мислел , че е бутона за форсажа при преминаване на звуковата бариера
. Шегувам се .
Може би е за ключовете наистина

Може би е за ключовете наистина

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Естествено че е за ключовете 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”