въпрос за климатик
- Ico74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос за климатик
здравеите трябва ми помощ с търсачката намерих подобен проблем но не и отговор.днес включих климатика и се чува едно свистене отдолу вдясно и почти няма охлаждане от какво може да е.колата е голф3 1.6ми климатика е диавиа.спешно чакам за отговор щото мразя нещо да не ми работи .благодаря ви предварително
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Възможни проблеми:
-Изпуснал фреон.
-Прецакан магнитен съединител на компресора.
-Изгърмял датчик за високо или ниско налягане
-Повредено реле за компресора.
С една дума отиди на сервиз.
А свстенето вътре в купето ли се чува???
Най вероятно спукан изпарител и пуска фреон.
-Изпуснал фреон.
-Прецакан магнитен съединител на компресора.
-Изгърмял датчик за високо или ниско налягане
-Повредено реле за компресора.
С една дума отиди на сервиз.
А свстенето вътре в купето ли се чува???
Най вероятно спукан изпарител и пуска фреон.
Последна промяна от bobcho на Сря 29 мар 2006 21:05, променено общо 1 път.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
И в Плевен е горе-долу толкова в големите, легални сервизи. Имаме разни гаражчета, където е по-евтино - много често това е часпром на сервизните работници от по-големите сервизи - т.е. - качеството на услугата (доколкото има такова) е същото, просто цената е друга. Във всички случай не знаеш дали работят коректно, дори и общ познат или доволен клиент да те прати. Засега ти пожелавам късмет! Пиши после какво е станало.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Значи и на мен ми взеха в Импас 50лв за пълнене на някакво количество фреон с оцветител. Днес ходих и с една лапа и едни жълти очила гледаха и ми показаха че изпуска една тръбичка тънка от компресора, минава под казанчето за вода за чистачките и това за антифриза и стига до стената между мотора и купето. Там се завинтва с гайка. Т заленото почва малко след компресора и стига до под споменатите казанчета. По натам го няма. Гарантират че тя е проблема а изпарителя си е ОК. Как мога да рзбера прави ли са? Залягаха под колата с лампата и очилата и казаха отдолу няма нищо. Но как го разбраха като не свалиха кората под мотора?
А в Юнитрейд преди месец ми казаха че е изпарител като изобщо не сипваха боя. Те пък как разбраха идея си нямам
А в Юнитрейд преди месец ми казаха че е изпарител като изобщо не сипваха боя. Те пък как разбраха идея си нямам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”