Ходих на преглед за ходовата част,защото усещам,че нещо доста лопа.Майстора установи,че са за смяна предни амортисьори,задни амортисьори и тампони за задния мост.Каза ми,че като цена и качество си заслужава да си взема амортисьори "MONROE".
А като цени ми каза около 80лв. на амортисьор и около 70-80лв. тампоните(комплект)за задния мост.
За труд каза,че е около 100лв. за смяна на тампоните,че било доста трудоемко.И около 50лв.за двата предни амортисьора и 30лв. за задните.Общо за труд около 180-200лв.И 4 по 80лв-320лв.за амортисьори.
Въпроса ми е добри ли са амортисьорите "MONROE", и как ви се струват цените за труда и частите?
Колата е голф 3 1.8mi.
Ходова част
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
- kingpin_83
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ходова част
Ами да ти кажа тези амортисьори са страшни и са на добра цена.Общо взето и за труд са добри цените особено за задния мост там си е цял ден блъскане.Така че успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с пълнители монрео на джеттата,170лв и 2та,марката е добра,не се спираи на ОПТИМАЛ ще те е ят,за предни 50лв само за смяна ми се струва че е много,а ако ти прави и реглаж на предницата да горе доло става но 50лв за смяна на предни амортесиори само на тях е много,трудоемко е смяната на тампоните на задния мост,аз моите сам съм ги сменял но всичко от заде пада по сервизи съм чел че е около 70-100лв смяна на тампони на заден мост
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Сложих "Каяба" маслени отзаде преди 6 месеца(90 лв 2-та) не са мръднали и колата стана като трупче на пътя 

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
маи на монро има доста ментета не се знае на какво 6те попадне6 слагаи закс или билштаин и 6те се кефи6 на здрави амортисиори и стабилна кола
Аз съм с закс газови и колата е доста стабилна ина4е возията на газовия амортисиор е доста по твърда.

- kingpin_83
- Автомобил:
- Двигател:
golf_III_2e написа:маи на монро има доста ментета не се знае на какво 6те попадне6 слагаи закс или билштаин и 6те се кефи6 на здрави амортисиори и стабилна колаАз съм с закс газови и колата е доста стабилна ина4е возията на газовия амортисиор е доста по твърда.
Аз попаднах и на билщайн ментаци.Така че божа работа

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
мерси за бързите ви отговори 

-
- Автомобил:
- Двигател:
по принцип на монреото дават понеже и на мен ми даваха но трябва да се монтират в оторизиран сервиз мисля че така се казваilian77 написа:Ако ти дава гаранция за МОНРОТО слагай не се колебай,цена,качество отговаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”