Крайно гърне ... въпрос ?
- juve1
- Автомобил:
- Двигател:
Крайно гърне ... въпрос ?
Търсих в търсачката за подобна тема но ненамерих ... затова реших да попитам по компетентните колеги
... Та..! Въпроса ми е .. - Става ли гърне от TDI , GT TDI на GTI или на GT ... ???? Става въпрос за онова крайно гърне където крайните изходи двуцевките са извити надолу ... Ще съм ви благодарян за отговорите .

- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Крайно гърне ... въпрос ?
да колега става малко се преправя но иначе става аз съм стакова от ГТИ всеки който си разбира от работата ще го монтира без проблем 

- juve1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Крайно гърне ... въпрос ?
Питам защото искам да сложа тези които ги слагат на TDI-тата с извитите (накраиници) изходи ако така мога да го кажа. Тези маи се слагат само на дизелачетата ... Мисля че по добре стоят отколкото GTI-ите ...
А относно преправянето маи се маха или се мести онази пи*ка където е от едната страна на гърнето за захващането на тампона накрая за да не висва и да не се клати много ... 
п.п. Колега не ме разбра ... аз питам става ли такова от TDI на GTI или GT , а не от GTI на TDI
Но да логично е че щом се приправя едното да утиде на другото ще трябва и другото да се приправя 

п.п. Колега не ме разбра ... аз питам става ли такова от TDI на GTI или GT , а не от GTI на TDI

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”