Крайно гърне ... въпрос ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
juve1
Автомобил:
Двигател:

Крайно гърне ... въпрос ?

Мнениеот juve1 » Чет 10 дек 2009 17:09

Търсих в търсачката за подобна тема но ненамерих ... затова реших да попитам по компетентните колеги :) ... Та..! Въпроса ми е .. - Става ли гърне от TDI , GT TDI на GTI или на GT ... ???? Става въпрос за онова крайно гърне където крайните изходи двуцевките са извити надолу ... Ще съм ви благодарян за отговорите .

Потребителски аватар
lamer4e
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Крайно гърне ... въпрос ?

Мнениеот lamer4e » Чет 10 дек 2009 17:16

да колега става малко се преправя но иначе става аз съм стакова от ГТИ всеки който си разбира от работата ще го монтира без проблем :да:

Потребителски аватар
juve1
Автомобил:
Двигател:

Re: Крайно гърне ... въпрос ?

Мнениеот juve1 » Чет 10 дек 2009 17:48

Питам защото искам да сложа тези които ги слагат на TDI-тата с извитите (накраиници) изходи ако така мога да го кажа. Тези маи се слагат само на дизелачетата ... Мисля че по добре стоят отколкото GTI-ите ... :roll: :) А относно преправянето маи се маха или се мести онази пи*ка където е от едната страна на гърнето за захващането на тампона накрая за да не висва и да не се клати много ... :roll:

п.п. Колега не ме разбра ... аз питам става ли такова от TDI на GTI или GT , а не от GTI на TDI :wink: Но да логично е че щом се приправя едното да утиде на другото ще трябва и другото да се приправя :mrgreen:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”