_NqKoI_ написа:Предполагам че има но не открих темаа до колкото за болтовете ако се напръскат с WD40

_NqKoI_ написа:знам водната помпа къде се намира ясно ми е но не попитах правино... от към двигателя ли има опасност да се скъсат болтовете който държат цялата помпа или от към шайбата... и предполагам от към шайбата защото няма смисал да се сваля цялата помпа.... и забравил съм да спомена двигателя е PN

ivkata написа:_NqKoI_ написа:знам водната помпа къде се намира ясно ми е но не попитах правино... от към двигателя ли има опасност да се скъсат болтовете който държат цялата помпа или от към шайбата... и предполагам от към шайбата защото няма смисал да се сваля цялата помпа.... и забравил съм да спомена двигателя е PN
Колегите дето са се опитвали по нагоре да ти обясняват имат предвид че е по лесно да свалиш помпата комплект с корпуса от блока на двг. Държи са на три болта М-8 за ключе 13,и след това да развиваш на спокойствие(и менгеме)останалите болтчета М-6 за 10 ключе.
Много по лесно е,по-малък е риска и скъсаш някой болт,или пък ако го скъсаш по-лесно може да се извади!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта