Здравейте момчета,
имам следното питане:
Как се сваля кората на предната врата на Голф 3? Видях, че има подобна тема, но тя се отнася за задна врата и затова не мога да ползвам инфото, дадено там.
Вратата е тази до шофьора, тоест на нея са копчетата за отваряне/затваряне на прозорците също така и кочетата за настройване на огледалата. Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне да си реша проблема.
Как се сваля кората на предната врата на Голф 3?
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Как се сваля кората на предната врата на Голф 3?
до колкото се сещам като сваляхме на един колега се махаше капачето на дръжката,под нея има 2 болта,маха се и пластмасата около ръчката за отваряне,и там май бяха 2(не съм сигурен на хондата или на голфа имаше и едно точно под ръчката за отваряне),отпреде и отзаде кората беше хваната с видии но мисля бяха допълнително слагани,маха се и лостчето за заключване,махаш и лоста за стъклото ако не си с ел(държи се на скоба която се издърпва),ако съм пропуснал нещо да ме допълнят колегите
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Под капачето на дръжката има 2 яки болта. Между лостчето за отваряне и това за огледалото има едно малко винтче - и трите са отбелязани в червено. Останалото за щипки отбелязани, които се откопчават с внимателно дърпане - отбелязани в жълто. Отвива се и пинчето за заключване на вратата.
Хора, мерси за отговорите!
Махнах капачето и там бях двата болта и изненада - не бяха затегнати и двата. Затова тази кора е толкова нестабилна. Трябва да ги завия, но резбите и на двата са прецакани. Кво може да се направи? Вече ме посъветваха да се направят нови резби посредством мечик, но нямам такъв на разположение. Ако има някакво по-просто решение, ще съм много благодарен. Мерси за всички съвети!
Махнах капачето и там бях двата болта и изненада - не бяха затегнати и двата. Затова тази кора е толкова нестабилна. Трябва да ги завия, но резбите и на двата са прецакани. Кво може да се направи? Вече ме посъветваха да се направят нови резби посредством мечик, но нямам такъв на разположение. Ако има някакво по-просто решение, ще съм много благодарен. Мерси за всички съвети!
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
освен с метчик струва ми се друг начин няма,освен да сложиш по-малък болт от вътрешната страна,да го стегнеш с гайка към вратата и после със втора да захванеш ръкохватката но може да е изнесена навънка заради първата гайка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”