Пукане от лявата страна на волана и менене на оборотите.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
draaaa
Автомобил:
Двигател:

Пукане от лявата страна на волана и менене на оборотите.

Мнениеот draaaa » Пет 18 дек 2009 13:50

Здравеите колеги.
Карам GOLF 1.8 моно, ABS, с газово.Когато го запаля започва да си мени оборотите през много кратки интервали, като тава менене много често е съпроводено от някакво чукане, което се чува от лявата страна на волана някаде до клуча за светлините(чукането много наподобява звук от вклучване и изклучване на реле). Когато колата е на ход пак си мени оборотите, дори си подава сама гас и педала потава на ватре, а след това я отнема, това става и дори след като е загряла. На мен ми е много странно това 4укане тъи като там от кадето се чува няма ништо, аз разглобих таблото и там единственно се намира кутията на алармата. Вьзможно ли е този звук да се чува от някое реле отдоло до бушоните. Понякога когато искам да запаля колата а тя неште и варна клуча дори го изкарам стартера продължава да варти и след няколко секунди спира, възможно ли е и това това да е някаква причина.
Досега съм питал няколко човека но никои незнае причината, надявам се някои от вас да ми помогне като ми даде някакъв съвет.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Re: Пукане от лявата страна на волана и менене на оборотите.

Мнениеот Glove » Пет 18 дек 2009 19:00

Колега аз бих набедил алармата за виновника, ако не е вързана правилно, е възможно да се бъркат работите. На таблото с предпазителите има реле което отговаря за стартера по спомен мисля че на него пише "1" погледни и него. Аз бих елиминирал блокировката на алармата за да видя дали от нея идва проблема.
Порови се и пиши какво става. Пък ако не можеш да се збориш пиши на лишни, да се видим да погледна и аз. :Mr Green Fun

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”