Здравеите колеги.
Карам GOLF 1.8 моно, ABS, с газово.Когато го запаля започва да си мени оборотите през много кратки интервали, като тава менене много често е съпроводено от някакво чукане, което се чува от лявата страна на волана някаде до клуча за светлините(чукането много наподобява звук от вклучване и изклучване на реле). Когато колата е на ход пак си мени оборотите, дори си подава сама гас и педала потава на ватре, а след това я отнема, това става и дори след като е загряла. На мен ми е много странно това 4укане тъи като там от кадето се чува няма ништо, аз разглобих таблото и там единственно се намира кутията на алармата. Вьзможно ли е този звук да се чува от някое реле отдоло до бушоните. Понякога когато искам да запаля колата а тя неште и варна клуча дори го изкарам стартера продължава да варти и след няколко секунди спира, възможно ли е и това това да е някаква причина.
Досега съм питал няколко човека но никои незнае причината, надявам се някои от вас да ми помогне като ми даде някакъв съвет.Благодаря предварително.
Пукане от лявата страна на волана и менене на оборотите.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Пукане от лявата страна на волана и менене на оборотите.
Колега аз бих набедил алармата за виновника, ако не е вързана правилно, е възможно да се бъркат работите. На таблото с предпазителите има реле което отговаря за стартера по спомен мисля че на него пише "1" погледни и него. Аз бих елиминирал блокировката на алармата за да видя дали от нея идва проблема.
Порови се и пиши какво става. Пък ако не можеш да се збориш пиши на лишни, да се видим да погледна и аз.
Порови се и пиши какво става. Пък ако не можеш да се збориш пиши на лишни, да се видим да погледна и аз.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”