2-3 проблема -пластмаси и аларма

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

2-3 проблема -пластмаси и аларма

Мнениеот stefarata » Нед 20 дек 2009 12:27

Колеги, наскоро след завъртане в завой спрях с голфа (1.6 АБУ) в една канавка. Движех се с около 20-30 км/ч, но и това не ме спаси да подпра предната броня отляво, откъм шофьора . Изображение Изображение На пръв поглед-нищо , освен откроени пластмаси
за тях искам да попитам мога ли сам да си ги захвана или трябва специалист(приблизителна цена на операцията. Пък и ми се струва нещо че след удара има повечко вибрации по предния капак. Другото- ножа отпред също явно е понесъл натиск Изображение Изображение . Та как се сваля тоя нож. И последния ми въпрос е относно ш......а аларма. Когато взех колата септември месец , сичко с алармата беше ок - добра чувствителност, вдига прозорци, абе работи си коректно. Наскоро обаче с един фр се майтапехме нещо като заключвай голфа и той вика чакай да ритна гумата да се разпищи алармата--да ама не. Що бой изяде тая гума :screwy :screwy :screwy При натискане на бутона се разпищява а при удар по колата-не. Индикатора показва че е включена а всъщност няма никой. Къде се намира самата аларма и каква може да е повредата.

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Re: 2-3 проблема -пластмаси и аларма

Мнениеот zzzzzzz » Нед 20 дек 2009 14:11

Ножа ти се сваля точно така, както е тръгнал да пада. На жлеб е с контриращи зъби. Качи я на канал и ше ти стане ясно.

Потребителски аватар
golf_III_2e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_III_2e » Нед 20 дек 2009 15:01

то4но за6то се сваля с дърпане ми из4езна едната 4аст от ножа и после много трудно си намерих оргинален широк.сега сам го хванал със 7-8 видии отдоло и с дърпане няма да излезне :) като гледам на колегата може да му е с4упена бронята отдоло кадето е канала на ножа.

mtm_golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mtm_golf » Нед 20 дек 2009 21:35

алармата с датчици за движение ли е??? Ако е така е нормално да не пищи като я удряш отвън... И мойта е така... Нямаш проблем с алармата :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”