golf 3 55kw-какъв разход бензин дава
- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
golf 3 55kw-какъв разход бензин дава
Нормално ли е при тези kw да ми дава 10-12 литра бензин на 100км.Карам повече градско
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: golf 3 55kw-какъв разход бензин дава
bohema72 написа:Нормално ли е при тези kw да ми дава 10-12 литра бензин на 100км.Карам повече градско
Моя е 85kw и не ми дава такъв разход... нещо май не ти е наред?
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: golf 3 55kw-какъв разход бензин дава
bohema72 написа:Нормално ли е при тези kw да ми дава 10-12 литра бензин на 100км.Карам повече градско
нормално е колега

дават ти среден разход 9/100 по каталог, а за градско между 10 и 12 си е съвсем нормално

- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи от това как караш най-вече. Аз съм с 2ка 1.3i 40kw и в града като си карам аз съм на 7/100 бензин. Тва в центъра на София. Обаче сега съм със счупен крак и не мога да карам та други хора ме возят пак с мойта кола и разхода е почти 10/100. Може и да са ме метнали малко при последното зареждане все пак карам с бензин от евтините бензиностанции. Обаче аз като карам на 40-50 съм на 5та, а не всеки кара така.
bohema72 написа:БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ за почти успокояващите отговори.Един майстор ми каза,че може да се дължи от стъпковия мотор или ланда сондата.Аз пък си мисля да не би да е от катализатора/1.6 mi /,защото се усеща станна миризма откъм аспуха.
той щом е 1.6 и е 55 коня той е карборатор. Това означава че ще харчи повече да речем от един който е mi. Не се притесняваи нормално е. На един авер и той е със същия двигател му дава 10-11 разход извън градско
CellNet ™ написа:6opow написа:той щом е 1.6 и е 55 коня той е карборатор. Това означава че ще харчи повече да речем от един който е mi. Не се притесняваи нормално е. На един авер и той е със същия двигател му дава 10-11 разход извън градско
Шопов той е 1.6 55 kw което е равно на 75 коня и те са си моно инжекция
тва го видях че е 55коня. И аз сам с такъв двигател ама разхода ми е доста по-малък. То зависи как го караш. Ако постоянно е на стъпка разхода ти е нормален. Ама иначе

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”