Здравейте колеги имам Голфче 2-ка и отскоро почна леко да запъва при по-голям завой търпеше сеи от време на време изчезваше ама от вчера е направо непоносимо, постоянно запъва. От какво може да е Извинявам се за въпроса ама незнам какво му е че да го поправя. Моля някои справил се с този проблем да помогне ще сам благодарен
хеи, аз сам със подобен проблем,само че при мен волана е тежак за въртене по всяко време.всичко ми ок (кор.накраиници,къси, дълги ,фтулки и тампони на носачите,шарнири)сходимста на предницата ок.гумите са чистак нови.помогнете и на мен с идеи и предложения п.п реиката ми е механична.
Май май колега тва е най удачния втпрос които можем да зададем Добре колеги допитах се и до 1 приятел които пък спомена каренце .... възможно ли е от тва да ми запъва Да** М*****о
Колеги, преди драстична смяна на рейката погледнете дали има грес, пробвайте с болтчето (10ка) за натягането, вижте дали гребена ви е читав. При мен също беше затегнало, нямаше грам грес и след напълване и малко играчка с болтчето сега е много добре.
Така е колеги проверете креста и сичко което колегата по горе каза... аз изчистих старата грес, сложих чисто нова и ефекта е поразителен !!! все е дно е с хидравлика ..... Уникално стана Опитайте и вие