Здравейте колеги вчера се плучи голям проблем колата си я зех от майтор имаше птп оправи ми я взех си колата сащия ден през деня никакви проблеми вечерта карах бесхе -8 или -9 градуса колата ми беше загряла на 90 градуса и изведнаж угасна в движение после сумати време въетях и не иска да запали изчаках малко и после с много зор запали отидох сипах 50 лв алпин дизел от омв оттам едвам пак запали на колконката и после на българия ептен умря колата докарах я до нас с пътна помощ,днеска сутринта запали се едно нищо и няма смисал от 1 вия път с подгряването без проблем минах 10 тина километра и пак сащия номер изгасна в движение смених филтър горивен и сипах на 30 литра нафта около литър бензин моля колеги кажете каде да търся проблема защото вече няколко човека незнаят каде може да е проблема мерси предварително
поздрави и весели празници на всички
Колата е голф 4 1.9тди 90 коня ALH код на мотора 99 година а най интересното е че като запали си има тяга има си мощност и без причинно гасне :/
голям проблем с голф 4
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голям проблем с голф 4
знаеш ли какво колега,не искам да те подвеждам ама и това е вариянт,та един познат имаше подобен проблем с паленето смениха му сумати работи караше е по пловдив по софия на компове по сервизи и не откриват и не откриват та някви си частио по гнп то сменяха и няма оправия,накрая се бяха решили цялото гнп да сменят обаче на време и сигурно случаино откриха проблема спукан маркуч за входната нафта
viewtopic.php?f=24&t=141934&hilit=%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B5+%D0%B2+%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Виж дали има нещо общо с твоя проблем.
ще пробвам с релето но се пак става въпрос за 3ка аз сам с 4 ка може да не е същото реле :/
pipkov написа:ще пробвам с релето но се пак става въпрос за 3ка аз сам с 4 ка може да не е същото реле :/
Много е вероятно да е реле, само че не знам под кой номер е при четворките.

как да ги проверя да гледам дали има мехурчета ли ? само или има някяква друга технология а за релето как да проверя също ?
Виж дали краищата им са се закъсали, че там най-често правят мизерии.Можеш да затегнеш и скобите им. 

http://media.photobucket.com/image/rela ... elay-1.jpg
Виж дали при теб релетата са разполжени по същия начин. Най- вероятно проблема е в реле 109(30, 288).
Виж дали при теб релетата са разполжени по същия начин. Най- вероятно проблема е в реле 109(30, 288).
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Аз имах същия проблем но с бензинов мотор!Оказа се че проблема идва от едно реле!Незнам кой точно номер е
!Само помня че имаше 12 крачета и в моя случай не ми работеше бензиновата помпа!Релето струваше 112лв!Пробвай следващият път като ти угасне да свалиш релето и да сложиш една жичка(мост) за да може нафтовата помпа да върти постоянно!
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Въпросното реле 109 е релето на помпата. И аз мисля че проблема ти се крие в него.
колеги оправихме колата майка има да еба на тия селяни от ОМВ замразнала ми беше почти цялата нафта в резервоара и по трабите само в филтара горе долу ставаше за нещо бахти копелетата с какви боклуци ни карат да купуваме
изроди напрао...
изроди напрао...Re: голям проблем с голф 4
pipkov написа:колеги оправихме колата майка има да еба на тия селяни от ОМВ замразнала ми беше почти цялата нафта в резервоара и по трабите само в филтара горе долу ставаше за нещо бахти копелетата с какви боклуци ни карат да купувамеизроди напрао...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”