Проблем със задната пръскалка на Голф 4
Проблем със задната пръскалка на Голф 4
Здравейте, имам следния проблем. Вчера най-после се реших и си купих хубава и скъпа течност за чистачки SONAX. Прибирам се, сипвам я, пръскам преното стъкло - супер, чисти перфектно, пръскам задната, да ама не, нищо не излиза, пръскам пак и пак, и пак, нищо. Докато в един момент не виждам да капе от тавана! Капе точно на свивката на тавана, там, където се държи колана, на задната лява седалка. Разбира се се сетих, че или е спукан, прекъснат или изваден от някъде и тук вие трябва да ми помогнете. Посъветвайте ме, какво може да се е случило точно на това място и как да го оправя, кои кори трябва да махна и тн.
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със задната пръскалка на Голф 4
често срещан проблем не само при голф ми при всички коли и при мен го има само че е малко по специфичен водата тече от помпичката кадето влиза маркуча при вдигане на казанчето на високо не тече от никаде а помпичката изпопмва каде отива незнаино и са примирих и само като вали дъжд я ползвам чистачката иначе ако ти се занимава да вадиш тавана почваш наред колонките отзад на коланите отпред махаш сенници лампички и накрая го вадиш тавана от 5-тата врата като излезе
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”