Първо е загубил първа скорост (изхъркала при потегляне на светофар), след това изчезва и 3 и задна. В момента е на магистралата при Пазарджик и е загубил и 5. В момента колата се движи на 4-та дори и при местене на не отрална или на 3та колата продължава да се движи на 4-та - съдим по оборотите.
Какъв може да е проблема и решим ли е на магистралата с подръчни средства.
Пробелм със скорости (ВескоTDI) няма 1-3-*?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пробелм със скорости (ВескоTDI) няма 1-3-*?
да надникне при механизма на скоростите в коша на мотора (ако е с лостове)
има едни малки пластмасови колена които се трошат яко и стават подобни работи
има едни малки пластмасови колена които се трошат яко и стават подобни работи
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Те са пласмасови ябълки ако е от тях.За да закрепи положението може с тел да ги замести,на мен така ми се е губила 5 предавка на път и ползвах добре познатата тел.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Към софия ли пътува или към Ямбол?Ако е към София да кара така докато стигне София пък после ще го дръпнем.
Към Ямболrosen79 написа:Към софия ли пътува или към Ямбол?Ако е към София да кара така докато стигне София пък после ще го дръпнем.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми виж ямболци все някой ще откликне..
ама нещо много си беден от към комуникация....
каза ли им да бръкнат под капака или те са твърдо решили да карат така до крайна дестинация...
каза ли им да бръкнат под капака или те са твърдо решили да карат така до крайна дестинация...
parno написа:еми виж ямболци все някой ще откликне..
Веско сподели че не може да изключи от скорост, и е решен да стигне до Ямбол без да спира ако му е възможно. Последно като го чух беше на 3-40км от Ямбол. Скоро трябва да пристигне и ще сподели той каква му е мъката на голфчето
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
МАлиииии ето на кратко какво се случи:
Излизам от София и на горублянското ханче на сфетофара скоростите изхъркаха и останових , че съм останал с 2ра и 4-та, като засилих и 5-та вървеше и продължих. Карам си на 5-та със 100 по магистралата и реших да спра за почивка на макдоналдса бяхме 5 човека в колата трябваше да спра, при което установявам, че колата не изключва от скорост лоста не върви на ляво и дясно само на 3 и 4-та, но и на неутрална дори е на 4-та
тръгнах някак си на 4-та
и съм минал цялата магистрала така, на кръговото влизам с 50 ей добре , че е окачването и че е дизел на толкова места карах с 1000 оборота.... в Нова Загора ме спря сфетофара, после на 4-та едва тръгнах
после имаше и доста гъста мъгла , че пак на 1000 оборота...... та ето ме прибрах се успешно, ей голяма машина е тоя голф покланям му се
Но сега си остава проблема с колата, търся съдействие някой от района да ме опътите тук около Ямбол да погледне колата и ако може до след нова година да я вкарам в пътя.
Дано не са скорости
и все пак ако са ориентировъчна цена?
п.п.ИИИииии малко да разведрим тегавата обстановка, 6 - степенна от 4-ка ще стане ли
п.п.п. мерси на всички с които държахме връзка по телефона и на хертза най-вече, също и на колегата който ми се обади точно вече като бях на пътя за Ямбол, но му нямах номера и не познах кой е
Излизам от София и на горублянското ханче на сфетофара скоростите изхъркаха и останових , че съм останал с 2ра и 4-та, като засилих и 5-та вървеше и продължих. Карам си на 5-та със 100 по магистралата и реших да спра за почивка на макдоналдса бяхме 5 човека в колата трябваше да спра, при което установявам, че колата не изключва от скорост лоста не върви на ляво и дясно само на 3 и 4-та, но и на неутрална дори е на 4-та
тръгнах някак си на 4-та
Но сега си остава проблема с колата, търся съдействие някой от района да ме опътите тук около Ямбол да погледне колата и ако може до след нова година да я вкарам в пътя.
Дано не са скорости
п.п.ИИИииии малко да разведрим тегавата обстановка, 6 - степенна от 4-ка ще стане ли

п.п.п. мерси на всички с които държахме връзка по телефона и на хертза най-вече, също и на колегата който ми се обади точно вече като бях на пътя за Ямбол, но му нямах номера и не познах кой е

- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Казва се Иван Ишмериев. Много го плуят но и много го хвалят. Един от първите часни майстори в града е
Лично аз съм доволен от него. Всеки в града знае каде му е сервиза. От години ми поддаржа колите.
Можеш спокойно да му кажеш че Галя и Николай от Норвегия са ти го препорачали уважава ни а и ние него.
046 66 44 88
0888 15 72 72
0895 30 32 03
Лично аз съм доволен от него. Всеки в града знае каде му е сервиза. От години ми поддаржа колите.
Можеш спокойно да му кажеш че Галя и Николай от Норвегия са ти го препорачали уважава ни а и ние него.
046 66 44 88
0888 15 72 72
0895 30 32 03
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм бре. 

- BeckoTDI
Може само лостовия механизъм да е, по някакъв начин да закрепиме положението да се дотътря до София...
rosen79
rosen79

- galyaradeva
- Контакти:
сетих се още едно момче. Казва се Николай и той. Преди време работеше за по горния майстор който ти дадох сега си има собствен гараж.
0898 91 90 26
Като вариант определено ще ти вземе по тънко
Някаде гледах обява за един голф 3 продават го на части в Ямбол но не мога да намеря каде гледах обявата ... За скоростна кутия да питаш. Търся в момента. ако я намеря ще пиша
0898 91 90 26
Като вариант определено ще ти вземе по тънко
Някаде гледах обява за един голф 3 продават го на части в Ямбол но не мога да намеря каде гледах обявата ... За скоростна кутия да питаш. Търся в момента. ако я намеря ще пиша
- BeckoTDI
Мерси за информацията, утре не знам дали ще е удобно ако не след празниците може да се обадя на някой. И аз познавам едно момче , но сега е късно да се свържа с него. По принцип като съм в Ямбол, той ми прави колата... 
- galyaradeva
- Контакти:
намерих обявата
Продава се Volkswagen Golf 3 на части. 1.4 MI, пет врати (предни ел. + ел. огледала), ел. шибидах. Всички части са в перфектно състояние ( автомобилът е ударен отзад).
За цените на конкретни части, моля, звънете на 0888 93 38 28. Продава се директно от собственика на сносни цени, така че и след заплащане на пътни разходи пак ще сте доволни.
Голфът се намира в Ямбол. Части могат да се изпращат към цялата страна според изискванията на купувача. Ако се интересувате от някоя част, искате нейна снимка или нещо друго ви интересува, звънете свободно.
Следните части от Голфа вече са продадени: десен калник, дясна полуоска, бобина, моторче на парното, задни барабани, предни и задни накладки.
редактиран от krum на 11.12.09 18:26
Продава се Volkswagen Golf 3 на части. 1.4 MI, пет врати (предни ел. + ел. огледала), ел. шибидах. Всички части са в перфектно състояние ( автомобилът е ударен отзад).
За цените на конкретни части, моля, звънете на 0888 93 38 28. Продава се директно от собственика на сносни цени, така че и след заплащане на пътни разходи пак ще сте доволни.
Голфът се намира в Ямбол. Части могат да се изпращат към цялата страна според изискванията на купувача. Ако се интересувате от някоя част, искате нейна снимка или нещо друго ви интересува, звънете свободно.
Следните части от Голфа вече са продадени: десен калник, дясна полуоска, бобина, моторче на парното, задни барабани, предни и задни накладки.
редактиран от krum на 11.12.09 18:26
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Галче тази скоростна кутия не му върши работа.На веско голфа е 1,9 ТДИ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”