Табло на Голф 2 - цени?
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Табло на Голф 2 - цени?
От многото прочетено до тук разбрирам, че явно става да се смени табло без оборотомер с такова с оборотомер. Дано и при мен стане без много проблеми. Та да попитам ако може колко пари долу-горе вървят, че ако ме излъжат то да не е много поне.
Благодаря Ви!
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Re: Табло на Голф 2 - цени?
Зависи от таблото,но в порядъка на 40-60лв. ще си намериш 
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Ами с 2 букси си търся, за да е като моето. Други "изисквания" нямам
. Мерси все пак 
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Колега цените наистина доста се променят както е казал колегата може и за 40лв да намериш може и за 60лв.Зависи колко е алчен човека насреща
.Ако толкова те притеснява пускаш една обява в Купува за табло за голф 2 и че даваш до 40лв и това е.Но като гледам някои цени на колегите са много несъобразени.Преди година си взех табло(километраж) за Пассат Б3 с оборотомер и то без забележка за 30лв така че поне аз повече от 40лв сега небих дал но решението си е твое.Форума е да си помагаме а не дасе ограбваме

П.П Гледай предавателното число и марката(Вдо или Мотометер) да са еднакви с твоето другото си пасва
П.П Тази обява си е далавера ако не е продаде таблото все още - viewtopic.php?f=45&t=173077
.Ако толкова те притеснява пускаш една обява в Купува за табло за голф 2 и че даваш до 40лв и това е.Но като гледам някои цени на колегите са много несъобразени.Преди година си взех табло(километраж) за Пассат Б3 с оборотомер и то без забележка за 30лв така че поне аз повече от 40лв сега небих дал но решението си е твое.Форума е да си помагаме а не дасе ограбваме

П.П Гледай предавателното число и марката(Вдо или Мотометер) да са еднакви с твоето другото си пасва

П.П Тази обява си е далавера ако не е продаде таблото все още - viewtopic.php?f=45&t=173077
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Гледай да пише същото предавателно число под километража и да е със същия брой букси (1 или 2). Аз моето го взех преди 6-7 месеца за 40лв. Някъде там вървят. Въпроса е да си намериш, понеже е доста търсена част и бързо се купува.
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Ви за отговорите. Ами и аз си намерих за 40 лева, само че не знам с колко букси е и утре ще ми пратят снимки, та да видя дали е като за мен. Видях я обявата, писах дали се продава още, ако да може да направим нещо. А задължително ли трябва да е същото в смисъл - VDO или Motometer. Ако е различното няма ли да стане? А иначе и аз не бих дал повече от 40 лева 
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Май няма значение дали е VDO или Motometer, стига да съвпада числото и броя букси.
- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
theultimate написа:Май няма значение дали е VDO или Motometer, стига да съвпада числото и броя букси.

-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Аха мерси много, уговарям едно и за всеки случаи и друго
. Дано да стане работата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”