-тракането идва отдясно,и запо4на да ме притеснява много.някой ако е имал подобен проблем-къде да търся проблема-голф4-99-АКЛстранно тракане
странно тракане
здравейте,имам проблем който отдавна ме мъ4и -ходих в сервиз смениха ми-маншони,тампони на носа4и,на амортисьори и вси4ко което се сетите,биалетките са добре,шарнирите са добре,но се 4ува тракане като минеш през 4акъл и неравен път.преди се 4уваше по леко но сега тракането се 4ува по добре,немога да разбера откъде
-тракането идва отдясно,и запо4на да ме притеснява много.някой ако е имал подобен проблем-къде да търся проблема-голф4-99-АКЛ
-тракането идва отдясно,и запо4на да ме притеснява много.някой ако е имал подобен проблем-къде да търся проблема-голф4-99-АКЛ- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Re: странно тракане
Виж да не са изгнили пружинките на накладките
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странно тракане
провери водния радятор дали ти се клати.държи се на два тампона отгоре и по един от двете страни .на мене ми тропаше от към шофиорската страна а по окачването всичко си е наред колко сервизи съм обиколил и всеки ми вика момче всичко е ОК.и един ден се хванах и всичко дето е болче се проверяваше и случайно разклатих радатора и той хлопаше. тия кадето са отстрани ги свалих от жуленето се бяха протъркали и си хлопчаже. като ги смених спря да ми тропа страно но факт. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”