Танпон на двигателя!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Танпон на двигателя!

Мнениеот doaiena » Чет 21 яну 2010 19:30

Колеги, колата ми вече взе да си показва зъбите!
Значи имах проблеми със съединителя още като я купих, от време на време не искаха да влизат скоростите, но им открих цаката с напомване на съединителя и се оправяше и така до следващия път, една вечер ми направи много лош номер отказаха отвсякъде и едам се отблокираха, проблема е в жилото на 100%, вече съм поръчал саморегулиращо се жило "закс" което струва 93лв в ауто+, но моя човек в един магазин ще ми го даде на стара цена от 80лв само трябва даго докарат от другия им магазин в пловдив!
Имам и друг проблем от доста време като застудя времето, като я паля сутрин има един гаден звук с претрисане и някакъв шум от дясно като препукване чува се от към мястото на пасажера, днес реших да локализирам проблема, двигателя се тресе и играеше много задния тампон на двигателя този от пасажерската страна, отидох при моя човек монтьор и започнахме да търсим проблема от къде, аз влезнах вътре в колата и 1ва газ полусъединител и така се оказа преден тампон, в магазина ми препоръчват марка "феби" за 50лв вие какво мислите за тази марка и цена, давайте съвети понеже до четвъртък трябва да съм направил избора си!
Едно нещо ме притесни моля ви не ми се смейте, но майстора за да ми покаже кой тампон играе разклати двигателя, като го хвана за моното, може ли нещо да се преебе така, знам, че съм параноик, но искам да ми кажете!

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Re: Танпон на двигателя!

Мнениеот The Officer » Чет 21 яну 2010 19:42

Няма нищо да се преебе споко.
Аотносно марката незнам какво да ти кажа-понякога най-големите боклуци изкарват повече от оригиналните части , които вече дори не могат да се нарекат и оригинални де ....
Така , че слагай и карай.

кръстев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот кръстев » Чет 21 яну 2010 20:07

сменил съм три тампона под моното ,не е много готино да клати двигателя от там огледай да не го е скъсал двигателят е RP на Passat1.8

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Чет 21 яну 2010 20:08

Забравих да кажа колата е 1.6mi, abu!!!!!

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 22 яну 2010 1:09

кръстев написа:сменил съм три тампона под моното ,не е много готино да клати двигателя от там огледай да не го е скъсал двигателят е RP на Passat1.8

Именно заради това се притесних колега!

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 22 яну 2010 15:18

Прясна информация от магазините в софия!
Саморегулиращо се жило марка "закс" в ауто+ цена:93лв, друг магазин на мой познат цена:80лв с уговорката, че ми го дава на стара цена, друг магазин на ъгъла на одрин и симеон до хеи лаболатория цена на жилото: 65лв, питам го защо толкова евтино при полужение, че ми искат 93лв или в по-добрия вариант 80лв, да не е менте, продавача ми казва те могат да ти искат и 200лв иди до ауто+ разгледай жилото и ела да видиш моето, че е същото!
Тампон на двигателя преден марка "феби" при моя познат 50лв, марка "лемфрьодер" обявена цена 74лв с отстъпка 64лв, в магазина за който писах по-горе за марка "феби" 40лв!
Колеги кажете какво да правя да отменям ли поръчката от моя познат за жилото за 80лв или има нещо съмнително, някой знаели го този магазин за който говора!

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 22 яну 2010 16:00

Колега,жило SACHS саморегулиращо се струва около 89 лева.Мисля че оригинално колата е с такова.Друг вариант е жило ATE на цена 93 лева.Сам виждаш че цена 65 лева е меко казано съмнителна.Цитирам ти цени от авточастар на когото имам доверие.Посъбери мнения,не бързай с покупките.

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Пет 22 яну 2010 16:37

моето се скъса на кръстовището на дианабад и ст град до шела, обиколих половин софия тогава и навсякъде ми пробутваха саморегулиращо за 50-55лв преди 1година и нещо само на едно място ми намериха като старото с "менюъл аджъстмент" и не мисля близките 10тина години да се занимавам пак с него,така че моето мнение е ,ако имаш излишни пари и се чудиш къде да ги дадеш винаги има нещо друго ;)
пп- обиколих вс магазини за авточасти на черни връх ст град и по центъра малко ходих, и навсякъде ми даваха 50-60лв ,в ауто+ беше 55 предполагам не е било най-кучата марка.така че ти избираш ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”