дразнещо скърцане:(

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
K_O_K_O
Автомобил:
Двигател:

дразнещо скърцане:(

Мнениеот K_O_K_O » Сря 23 сеп 2009 22:46

та колеги това скърцане се получава като карам на по неравен път някаде отзад се чува като щурче си свирка и си нямате и на идея колко е изнервящо :banghead: от няколко дена се опитвам да разбера от къде и не мога да го открия :banghead: някои има ли си идея от къде може да е :)

Потребителски аватар
overapac
Автомобил:
Двигател:

Re: дразнещо скърцане:(

Мнениеот overapac » Сря 23 сеп 2009 22:52

отвори вратата и напръскай със силиконов спрей бравата и заключващия щифт дето е срещу нея на средната греда,облечен е в една пластмасичка ,която ме изкарваше извън нерви /замалко да разглобя цялата врата /един приятел ме светна и от тогава не скърца вече!! :beer

Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_1 » Сря 23 сеп 2009 22:53

Много е вероятно да е от таблото. И при мен беше така точно същия звук като щурче. Виж имаше някаде една тема за "Укрепване на таблото на Г2" или нещо такова беше viewtopic.php?f=11&t=81590&hilit=%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%932 . Трябва да се направят едни планки с които ще си закрепиш таблото да не шава и няма да скрибуца.

Потребителски аватар
K_O_K_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот K_O_K_O » Сря 23 сеп 2009 23:17

мерси много колеги не е от таблото по вероятно наистина както казва колегата overapac утре ще я прасна и ще стискаме палци :D и също така моята седалка и тя са обажда от време на време и мисля че е някъде от вътрешните прожинки няма да е отстрани щото с какво ли не я смазвах не ще и не ще да млъква има ли някъква оправия и това :banghead:

Потребителски аватар
rocky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rocky » Чет 24 сеп 2009 0:32

карах една октавия, скърцаше и тя... оказаха се тампони mhihi

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 24 сеп 2009 0:42

Колега не е вратата да знаеш :lol:

Аз също си имам щурче и свирука от пластмасите на които лежи кората и пластмасите които са странично на купето на задните колани :) От тях Е :)

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 24 сеп 2009 1:59

MaRtiNsKi написа:Колега не е вратата да знаеш :lol:

Аз също си имам щурче и свирука от пластмасите на които лежи кората и пластмасите които са странично на купето на задните колани :) От тях Е :)

Точно така около задните колани свирука нещо, ама и вратите скърцат яко при мен също.

Потребителски аватар
K_O_K_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот K_O_K_O » Чет 24 сеп 2009 9:10

може да много вероятно и да е от там :) на тези пластмаси някой открил ли е лекарството? :D

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 24 сеп 2009 15:01

K_O_K_O написа:може да много вероятно и да е от там :) на тези пластмаси някой открил ли е лекарството? :D

Еми да :screwy :bowdown

Взимаш си изолационна лента и сваляш пласмасите,облепяш отвътре и след това слагаш и малко между панела и пласмасата за кората да не се допират директно :) Аз така направих и сега е супер :)

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Пет 25 сеп 2009 20:09

И при мен беше така , скърцаше и ме подлудяваше но само когато има човек на задната седалка .Преди седмица ми смениха танпоните на задния мост и казах на майстора да погледне , той каза че е разбрал какво е и го е оправил (каза че го е вързал и вече няма са скурца). Ама и аз как не влязох в канала да видя кое е това :banghead:
така че търси проблема до задия мост , виж каде какво опира там , трябва да си личи! :wink:

Потребителски аватар
K_O_K_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот K_O_K_O » Нед 27 сеп 2009 7:35

днес ми предстои сериозен оглед от къде идва това изнервящо свирукане довечера ще пиша от какво е било :)

Потребителски аватар
freshenero
Автомобил: Sharan
Двигател: ADY 2000

Мнениеот freshenero » Чет 31 дек 2009 14:41

И при мен беше така,но го поправих. :applause: :applause: :applause:Оправя се за 10 мин. и двойнозалепващо тиксо. Все едно смених колата.Свалят се тези двете кори отстрани,те се дьржат на две шайбички,имитиращи гайки 10-ки ,мисля.после с рязк удар нагоре ги сваляте,понеже има и три щипки Сваляте ги тях,лепите двойнозалепващото тиксо отстрани,напасвате.Слагате обратно гайките и оооо тишина.Весели празници!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”