колеги, карам мк2 и искам да си сложа люк на мястото на шибедаха, знам че не е невъзможно защото има хора който са го правили, та искам да помоля тези които са го постигнали да ми кажат в какво се състои разликата между двата вида ( по възможност с малко снимков материал). Най-важният въпрос е : Ще трябва ли да сменя тавата под тавана (незнам как точно се нарича и за това го наричам тава)?
Идеята е да се сложи люк от мк3 защото стъклото и повечето неща са идентични (поне по информацията която имам до момента)
от шибедах - към люк
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
от шибедах - към люк
Последна промяна от butsefal на Съб 02 яну 2010 15:58, променено общо 1 път.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: от шибедах - към люк
трябва размерите на люка да са равни или по големи от шибидаха защото ще се получи дупка която трябва да се запълва
имам стъклен люк от голф2,ако искаш ще ти направя снимки и размери да сваля

имам стъклен люк от голф2,ако искаш ще ти направя снимки и размери да сваля
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
размера е 78x40,като отвора трябва да е 76x38
извинявам се за качеството на снимките ама от телефон
извинявам се за качеството на снимките ама от телефон
- butsefal
- Контакти:
схванах колега, само че като гледам така това е от най стария модел люкове, който са без механизъм да се дига на горе и да влиза назад... тоес това е още по опростено и от моя шибедах, аз имам в предвид най вече 3-ковите люкове които са и с ел механизъм...
butsefal написа:схванах колега, само че като гледам така това е от най стария модел люкове, който са без механизъм да се дига на горе и да влиза назад... тоес това е още по опростено и от моя шибедах, аз имам в предвид най вече 3-ковите люкове които са и с ел механизъм...
Сори за спама, но беля с водачите и ел.механизмите на 3-ковите шибидаси не ти трябва.Обиколих цяла Варна и водачи и майстор да ги прави няма. От комшиийте с г2 на всички им се отварят люковете, а пичовете с г3 сме със силикон.
Но, ако си фен нека силата да е с теб

Един приятел рече, че пежото му ще е с люк, взе един таван от морга ряза неговата и го направи ама нерви и време отне и не ще да го повтори.
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
VW GOLF3 написа::oops: Люк и шибидах не е ли едно и също ?!![]()

- butsefal
- Контакти:
за спамерите да напиша, че шибедаха е с метален капак и се движи само по релсите назад и няма ел механизъм, а люка е със стъклен капак, движенията са - по релсите назад но може и нагоре, и освен всичко друго го има във варианти с и без ел. механизъм... и моля който не знае кое какво е да не цапа темите (неговоря само за моята) а да попрочетат тук таме.....
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
butsefal написа:за спамерите да напиша, че шибедаха е с метален капак и се движи само по релсите назад и няма ел механизъм, а люка е със стъклен капак, движенията са - по релсите назад но може и нагоре, и освен всичко друго го има във варианти с и без ел. механизъм... и моля който не знае кое какво е да не цапа темите (неговоря само за моята) а да попрочетат тук таме.....
Такъв автогол не ти трябва. На всички тройки левия водач се чупи ако люка не се стопанисва както трябва. Здрави 3-кови люкове по моргите в цяла България ако има 10бр ще е ебати късмета. Водач 1 брой оригинален = 240лв само от Порше. Неоригинални няма, ако искаш...
- butsefal
- Контакти:
за автогола ме оставете аз да му мисля....
вие ми дайте информацията която ми трябва пък кое къде и по колко се намира ще си е моя грижа.... когато се наложи
вие ми дайте информацията която ми трябва пък кое къде и по колко се намира ще си е моя грижа.... когато се наложи
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ще измеря стъклото на моя (тройков електрически) да видиш дали поне отворите на тавана са еднакви.
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
колега вземи от Ауди-80..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”