Колеги имам проблеми с парното помагайте

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Georgief
Автомобил:
Двигател:

Колеги имам проблеми с парното помагайте

Мнениеот Georgief » Сря 06 яну 2010 16:23

Значи аз имам две питания за ГОЛФ 3 1.9 ТДИ !

Първото ми е както споменах в заглавието за парното.Значи мисля,че и термостата не ми е както трябва защото не достига необходимите градуси ,но и самото парно духа съвсем съвсем слабо. И при по-влажно време познайте .. запотяване на стъклата и т.н.

Второто питане ми е за предницата на голфа.Преди няколко месеца смених цялата предница с мисълта ,че тропането отпред ще изчезне и си мислих ,че проблема ще е от тампоните .. Но и след ремонта тропането си продължи.(Имам предвид като минавам през дупки и някакви неравности тогава се усеща)
АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ !!! :)

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги имам проблеми с парното помагайте

Мнениеот vaso18 » Чет 07 яну 2010 0:46

Потребителски аватар
келеш
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот келеш » Чет 07 яну 2010 7:53

Georgief написа:Второто питане ми е за предницата на голфа.Преди няколко месеца смених цялата предница с мисълта ,че тропането отпред ще изчезне и си мислих ,че проблема ще е от тампоните .. Но и след ремонта тропането си продължи.(Имам предвид като минавам през дупки и някакви неравности тогава се усеща)

Здравей колега!Като прочетох по-горе написаното от теб,се сетих за подобен проблем и при мен това лято.
За сега по предницата ми всичко е наред,но се появи едно такова тропане и я закарах на майстор.Човека установи че е някакъв балансиращ ли,успокоителен ли тампон,който с времето започвал да се движи(мисля по полуоската беше),но може и да греша.Та отряза го с шлайфа и всичко се оправи.Колата ми е Голф 2 и не зная при теб дали е по същия начин,но примера ти го давам като идея.Поздрави! :wink:

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Мнениеот gozzu » Чет 07 яну 2010 8:30

Georgief написа:Първото ми е както споменах в заглавието за парното.Значи мисля,че и термостата не ми е както трябва защото не достига необходимите градуси ,но и самото парно духа съвсем съвсем слабо. И при по-влажно време познайте .. запотяване на стъклата и т.н.

Преди да започнеш да правиш каквито и да било други рмонти по парното първо провери и смени филтъра на купето т.е. климатика или климатроника, защото при стар филтър значително се намлява струята и започват да се потят стъклата.
При мен на Голфа термостата е тотал щета и при движение стрелката стои под 70 градуса,но няма запотяване на стъклата. Днес взимам нов термостат,че в студа е кофти работа :hahachristmas:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”