километраж на голф
-
- Автомобил:
- Двигател:
километраж на голф
здравей те колеги ,и колежки имам един вапрос ,та имам голф 1.8 на метан и когато го купих от италия показваше 140000 км. което е малко за кола 93 година но един приятел ми каза че щом не е изчезнал надписе total на километража значи не е вревъртан не че е от значение , колата си варви перфектно ,не харчи масло ,абе няма ядове с нея ама може някой да знае наистина .благодаря предварително !!!
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Re: километраж на голф
кико пап написа:здравей те колеги ,и колежки имам един вапрос ,та имам голф 1.8 на метан и когато го купих от италия показваше 140000 км. което е малко за кола 93 година но един приятел ми каза че щом не е изчезнал надписе total на километража значи не е вревъртан не че е от значение , колата си варви перфектно ,не харчи масло ,абе няма ядове с нея ама може някой да знае наистина .благодаря предварително !!!
Щом има "total" значи километража не е минал 300 000 км, но това не пречи да е сменено таблото с уредите. Аз сменях таблото и от 180 000 км, я "подмладих" на 130 000. Като не ти харчи масло и си върви не го мисли. Може наистина да е на 140000.

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато има надпис тотал означава че този който е връщал километража не е бил левак
П.С. Голф 3 1.8 е много кораво животно може и над 300000км да е и пак да е в добро състояние двигателя.

П.С. Голф 3 1.8 е много кораво животно може и над 300000км да е и пак да е в добро състояние двигателя.
И аз да използвам темата. Бих искал да попитам. Има ли възможност да се оправи километража след превъртане ( след 300 000 ), защото днес ми се нулира и колата се "прероди" 

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Vladko написа:Има.
Е сподели как става, да си подмладяваме колите от време на време.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Апък моя километраж от 189 999 се върна на 180 000 без да съм го пипал.Когато я купих беше на 179 690.???
pesho_sl написа:Vladko написа:Има.
Е сподели как става, да си подмладяваме колите от време на време.
Аз питам как бих могъл да продължи да ми отчита след 300 000, не да връщам на 200 000 например

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pesho_sl написа:Е сподели как става, да си подмладяваме колите от време на време.
Ами лесния вариант е отивате при някой който се занимава професионално с това-плащате си(хх лв) и сте готови.
Трудния вариант "да си подмладяваме колите от време на време" става със купуване на програматор(хх-ххх лв),купуване на софтуер за корекция на км.(ххх-хххх лв)(има и безплатни по интернет,но после идват темите: "защо не ми показва всички сегменти на таблото" или "изчезна ми надписа тотал" и т.н.) разглабяне на таблото,разпояване на паметта,прочитане на паметта,корегиране на съдържанието на паметта със софтуера и обратно запояване на паметта и сглабяне на таблото.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”