Проблем с Голф 2 1.8 карбуратор 90 коня
Проблем с Голф 2 1.8 карбуратор 90 коня
Проблемът е че на бензин не работя всички цилиндри и за разтоянието от 15 километра ми глътна 7 литра възможно беше да е от бензиновата помпа но не е от нея работи механична е и е в добро състояние.На газ върви идеално даже сутрин я паля на газ ако някой знае какъв е проблема да пише мерси предварително 

- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Голф 2 1.8 карбуратор 90 коня
колега имал съм такъв голф. значи когато една кола не работи на всички цилиндри тя харчи. Виж карбуратора всичко е от него.
Да братле и аз си помислих че е това на скоро и други ми казаха мерси братле 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
vasex написа:.....На газ върви идеално даже сутрин я паля на газ ако някой знае какъв е проблема да пише мерси предварително
Ами да речем че си му е...... майката на карбуратора. Тези коли трябва от време на време да се карат на бензин( няма се увътряте). Задължително нощно време да се оставя на бензин да е пълен карбуратора и първото палене сутрин да е на бензин. Ако със месеци (че като чета какво пишеш за паленето директно на газ) може и със години да не е виждал бензин се е разсъхнал и това е причината.
п.п. Без лоши чуваства ама си е така както съм го написал.
п.п.2 Весела Коледа
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
vasex написа:Да братле и аз си помислих че е това на скоро и други ми казаха мерси братле
Друго което можеш да провериш, свещите дали са ти в добро състояние, ако са черни или омаслени, сменяваш гумички. Също така погледни кабелите за свещите дали са добри, защото и аз съм имал проблем само на бензин а когато мина на газ колата работи, направи тази диагностика и не трябва да имаш проблем.
п.п Няма да е зле, да намигнеш и на делкото да го видиш в какво състояние е все пак така и така ще се ровиш. Късмет весела коледа, и не забравяй да пишеш когато я оправиш!

А принципно ако са заминали гумичките не трябва ли да пуши??Колата не е карана на бензин от сигурно 5 години и веднъж закъсах и нямах избор!Кат ходихме после да си я прибираме като го глътна и сипахме 10 литра и отзад ту пуши синио и от време на време черно.За черното маи е центровка а за синиото незнам какво е ама много хора казват че е от карбуратора!!!!Ще гледам да я
Приятно изкарване на Новата Година !!!!!!

Приятно изкарване на Новата Година !!!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колегите правилно Ви насочват към карбуратора. Вероятно нивото на горивото в поплавъковата камера е високо/пропуска клапъна/. Колата работи с преобогатена горивна смес и това са описаните от Вас "симптоми".
А другият ми въпрос е такъв??Карах до скоро едно Рено 5 и беше с автоматичен ключ и сутрин като го запала даржи виоски обороти и после като варне автоматичния смукач падат и почва да си работи нормално и на тоя Голф смукача му е автоматичн но сутрин като го запала не даржи високи обороти а треа да му подавам газ за да ги задържи докато позагрее малко и да не ми гасне какув е проблема колеги???? 

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
най-доброто решение е да махнеш този счупен карбуратор 2е2 и да сложих Кейхин 1 с ръчен смукач
сметни колко ти трябва и действай
сметни колко ти трябва и действай
ти си с мотор 1.8 с код GU.
казвам цени на които съм ги взимал аз преди няколко седмици.
Купуваш карбуратор от ауди 80 - варират от 70-110лв ( аз го взех за 80лв. - и беше пълна кочина, което аз не знаех )
Купуваш тампон за карбуратора от аудито (защото е друг) - 36лв.
Купуваш курия за въздушния филтър - 50лв.(продава се една във форума - много рядки)
Купуваш жило за смукача + ръчка - 10-15лв.
+ обслужване на карбуратора - около 80 лв.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
След като не си карал колата 5 години на бензин е ясно какъв е проблемът. Той карба сигурно е заприличал на... Сменяй карба направо, както ти казаха колегите и не се занимавай изобщо. И все пак от време на време трябва колата да се кара и на бензин 

Брат колата я купих преди 1 месец от един монтиор и не е карана на бенз от тях да ги ....... а той и ........ сяко тръгване му вадеше буталата 

Последна промяна от Snejoky на Чет 31 дек 2009 14:35, променено общо 2 пъти.
Причина: Не е желателно да псуваме като каруцари
Причина: Не е желателно да псуваме като каруцари
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е, на твое място не бих купил такава кола, пък била тя от монтьор. Повечето монтьори, с които съм се сблъсквал са мундари като им гледам колите. Камо ли да ги купя точно от тях
От цялата работа патилото ти се пада на теб, ама то човек се лъже един път 

Еми принципно е така ама и мен ме кефи щото е голяма цедка и аз не го жаля
ама треа го опраа че некой ден ако сварши газта замина 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
обади ми се ще помогна 

според мен е икономаизерния клапан! 18 лв от шкода магазин там са по-евтини