Интересува ме дали някой е виждал заводски монтиран ски сак на Бора (Голф 4)?
Виждал съм ски сак монтиран на старата джета(2),ауди и бмв и си мисля дали не може да се приспособи за Бората.
Ако някои знае нещо повече по темата ,моля да сподели.
Въпрос за ски сак на Бора?
-
eddyman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за ски сак на Бора?
Аз имам на Пасата, B5.5, според мен не е нищо особено, само трябва да имаш отвор зад подлакътника на задните седалки.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам от BMW (е30) ако ти свърши работа ще ти го подаря
Можеш ли да го снимаш с размерите му за да преценя дали 6те мога да го вместя в облегалката и едно телефонче да оставиш да ти се обадя.Благодаря ти предварително.(не искам да ми го подаряваш,ще се разберем нещо)
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Предигодини имах такава екстра на Аудито, много добра работа ми вършеше.Сака беше надуваем и перфектно събираше сака с въдиците, навити килими и тн. само ски не съм слагал в този сак
. Мнението ми е че не би било проблем да се монтира на всяква кола стига задната седалка да е делима и да има падащ подлакътник по средата. 

За късмет облегалката ми е от две части с подлакътник.На старата ми кола (венто) беше пак така и си го направих с подръчни средства.Махнах пластмасовата кора зад подлакътника и изрязах една дупка в облегалката.След това едни тапицери ми ушиха чорапа и го прикачиха към ламарината (доста се постараха и не беше грозно,но все пак...)Лятото си слагах пластматата и изобщо не си личеше че има дупка.
На Бората е същия случай и ако не пригодя нещо да изглежда по оригинално пак ще повторя процедурата.
На Бората е същия случай и ако не пригодя нещо да изглежда по оригинално пак ще повторя процедурата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”