Пичове преди два дена смених капачката на делкото и палеца на голфа,става въпрос за 3-ка 1.6 AFT.Сега голфа не прекъсва вече както преди.Но въпроса ми е следния-сутрин като запаля и изчакам малко да паднат оборотите под 1000 усещам едно притрисане ако мога така да се изразя.Това затрисане се усеща само на празен ход когато колата е на свободна скорост.Но интересното е че стрелката на оборотите не потрепва грам.Чува се и някво "цъкане" и като подам газ това цъкане се усилва тоест зачестява.Някой може ли да помогне със съвет,възможно ли е да е някой датчик,например температурен????
П.С НЕКА РАЗБИРАЧИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ ДА ИЗРАЗЯТ МНЕНИЕ,БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
ГОЛФА ПРИТРИСА
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ГОЛФА ПРИТРИСА
Така само по разказ е трудно да се каже
1.от лошо гориво
2.горивна помпа
3.маса на ДВГ
4.тампон на ДВГ
може да е и друго

1.от лошо гориво
2.горивна помпа
3.маса на ДВГ
4.тампон на ДВГ
може да е и друго
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:Мое да ти цъка аванса, мое някоя гарнитура на изпускателните колектори да ти е заминала и от там да цъка. аистина може и тампон на мотора да е. А като врътнеш ключа с цел да я изгасиш, веднага ли гасне или не може веднага да изгасне.
Да веднага гасне и пали без проблем.И най важното върви си нормално колата без да се запъва нещо.
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dj_tuhla написа:А като натиснеш съединителя изчезва ли "цъкането" (визирам аксиален лагер ако е така).
Не чува се пак,един майстор днес ми каза че това цъкане е от дюзите и според него проблема идва от кабелите на свещите и затова притриса на ниски обороти.Имал съм спукан кабел някъде и ми каза довечера като се стъмни да запаля и да огледам кабелите на тъмно и ако прехвърча искра значи е от там.
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madmen написа:Това с меренето как установява пробив?
Най-лесно сложи кабели за проба(или изчакай дискотеката на смрачаване)
Колега май ще е второто да си кажа честно,така и така кабели няма от къде да намеря.

П.С. НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”