Колеги Помощ!!!Уредите по таблото не работят и изгасва
Колеги Помощ!!!Уредите по таблото не работят и изгасва
Проблема е следния:Скоростомера,Оборотомера,стрелката за бензина,светлината на таблото ту работят ту не.Между Скоростомера и Оборотомера не ми показва нишо на екранчето.Таблото си личи, че е пипано преди да си купя голфа4.Благодаря предварително!!!
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Колеги Помощ!!!Уредите по таблото не работят и изгасва
Ха сега - кой пръв ще метне боба да отгатнем каква е колата на колегата, коя година, какъв му е мотора и какво му е таблото?
Или ако някой има универсален лек за всякакви голфове и табла - да помага.

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Haralampi написа:Ха сега - кой пръв ще метне боба да отгатнем каква е колата на колегата, коя година, какъв му е мотора и какво му е таблото?
![]()
Колегата е написал,макар и малко несмислено

g_ianev написа:Проблема е следния:Скоростомера,Оборотомера,стрелката за бензина,светлината на таблото ту работят ту не.Между Скоростомера и Оборотомера не ми показва нишо на екранчето.Таблото си личи, че е пипано преди да си купя голфа 4.Благодаря предварително!!!
На скоро четох във форума тук, че може би някакъв датчик, който спира подаването на гориво към двигателя при катастрофа. Ако ударът е бил по-силен може и това да е било
Колата е Голф 4 1,6 SR 2000г.Проблема е че,в момента не ми свети таблото,а преди време не работеха скоростомера,оборотомера,стрелката за бензина.Мой приятел ми каза че по принцип голфовете имат такива проблеми с таблата.Ако някой може да ми даде съвет какво да проверя по таблото ще съм му много благодарен.Дано този път съм бил по-ясен.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Янев, не се занимавай с глупости. Пиши едно лично на Vladko да го види таблото, да го ресетне, презареди софуера или каквото е там необходимо.
Тия джамбази не се научиха как се сменя пробега на километрите и съсипаха маса табла.
Тия джамбази не се научиха как се сменя пробега на километрите и съсипаха маса табла.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
g_ianev написа:Мой приятел ми каза че по принцип голфовете имат такива проблеми с таблата.
Няма такъв филм

Обади се на Vladko!

Благодаря Колеги!!!И все пак ако някой има някакъв съвет ще бъда много благодарен!!!
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Извади бушони № 11 и 15. После пак ги сложи. Така ще ресетнеш таблото, но все ми се струва, че без да се види на място, няма нищо да стане.
Още повече, така като ти чета постовете, грешките в таблото са ти непостоянни.
Имаш ли ксенон?
Още повече, така като ти чета постовете, грешките в таблото са ти непостоянни.
Имаш ли ксенон?
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Здравейте колеги!
Колега "g_ianev" извинявам се за това, че ти ползвам темата.
Искам да попитам лесноли се сваля таблото на Голф 3(1995г), по специално ме интересува смяната на осветлението на дясния дисплеи(в момента няма подсветка, в синия правоъгълник) и дали може да се оправи циферблата(част от елементите на последната цифра не работат, в червеното каре)?
Благодаря предварително за отговорите
Колега "g_ianev" извинявам се за това, че ти ползвам темата.
Искам да попитам лесноли се сваля таблото на Голф 3(1995г), по специално ме интересува смяната на осветлението на дясния дисплеи(в момента няма подсветка, в синия правоъгълник) и дали може да се оправи циферблата(част от елементите на последната цифра не работат, в червеното каре)?
Благодаря предварително за отговорите
Направих reset на таблото и пак не иска да светне.Поогледах кабелите като махнах долната кора и всичко изглежда наред.И май ще трябва да се ходи на майстор.Днес видях че не светят и копчетата за парното и копчето от което се пуска да свети таблото.Кофти работа. 
Може ли някой да изпрати снимка на работещо табло на Голф 4,тъй като се съмнявам че и други нещица не ми светят или показват стойности.Трябва ли на таблото да ми показва среден разход на гориво,тъй като не ми го показва.Ще съм благодарен и на някакви материали по тази тема за табло на голф 4-устройство,показания и т.н.

Може ли някой да изпрати снимка на работещо табло на Голф 4,тъй като се съмнявам че и други нещица не ми светят или показват стойности.Трябва ли на таблото да ми показва среден разход на гориво,тъй като не ми го показва.Ще съм благодарен и на някакви материали по тази тема за табло на голф 4-устройство,показания и т.н.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”