Здравеите Колеги.Знам че това е техническия форум за Голф но мисля че таблото на А3-то е същото като на Голф 4.Днес ми светна лампата за горивото и отивам аз на бензиностанцията зареждам за 20 лв дизел.Трагвам от бензиностанцията и гледам стрелката на горивото въобще не е мраднала и на бордовия комп ми пилка лампата че нямам дизел.След 20-тина секунди започна да ми светка и пилка на бордовия едно километражче.Спрях на друга бензиностанция служих още малко гориво,но този пат ми се вдигна стрелката и загасна лампата но километражчето продалжи да ми свети и да ми пилка през 20-тина сек.След като махнах клемата на акумулатора стрелката на горивото се вдигна на точното место но километражчето пак ми попилка няколко минути и после спря.Какво представлява това километражче и защо ми се появи.Благодаря ви предварително.
А ТОВА Е ВЪПРОСНОТО КИЛОМЕТРАЖЧЕ КОЕТО МИ ПИЛКАШЕ.
Странен Проблем След зареждане на гориво, Ауди А3
Re: Странен Проблем След зареждане на гориво, Ауди А3
http://www.audi-s.net/tips/BOOK/PDF/Quick%20Reference%20Guide/A3.pdf
Тук има доста неща обяснени за А3,както и светлинните предупреждения на таблото.
Стрелката не е отчела,защото най-вероятно си оставил на контакт докато си зареждал.В такъв момент компа доста често се шашка.
Тук има доста неща обяснени за А3,както и светлинните предупреждения на таблото.
Стрелката не е отчела,защото най-вероятно си оставил на контакт докато си зареждал.В такъв момент компа доста често се шашка.
Re: Странен Проблем След зареждане на гориво, Ауди А3
Благодаря колега разгледах го пдф файла и там видях че въпросното километражче означава "Скорост Предупреждение".Добре но кога всъщност трябва да светне това километражче че на мен ми се появи 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”