Предложения за ремонт, Golf mk3?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
rimisark
Автомобил:
Двигател:

Предложения за ремонт, Golf mk3?

Мнениеот rimisark » Пон 11 яну 2010 18:48

Здравейте хора,
имам едни 250 лева излишни и няколко проблема по колата, чудех се дали ще ми помогнете да избера какво да поправя.

Ето ги и косурите:
- Колата се заключва/отключва само от шофьорската врата, пасажерската като вкарам ключа изкарвам цялото му там устройство, мисля, че се казва патронник или нещо подобно. Централното си работи и всичко е ОК, но ми е кофти, че мога да отключвам само от 1та врата. Обмислям дали да не си взема централно, не аларма, просто дистанционно да оключва/заключва колата.
- Имам проблеми с част от ауспуха, мисля, че я наричат катализатор, точно посредата под голфа е, като е запалена колата издава един такъв звук все едно има гайки и стъкла които се търкалят вътре. Казаха ми, че ще се оправи до месец/два, е, вече почти 2ри месец карам така и пак същото...
- Имам проблем с ивицата от ляво на колата която минава под шофьорската и задната врата, която е все едно ударена с нещо и вече е ръждясала, качвам снимка, може да я видите.
- Нямам пласмасата под двигателя, т.е. доло ми е празно, тази зима ми огасна колата като влизах в един гьол. кофти ми стана.

Мисля, че това са ми проблемите.

Всичко друго си ми е ОК, имам 4 супер летни гуми с 4 джанти, 4 зимни гуми отново със собствени джанти, които също са супер. Свещи и кабели смених преди месец, перфектна е от към тоци колата, музиката ми харесва, имам си водоструйка. Харесвам си оригиналния вид на колата и това, че нищо не е променяно по нея.
Да, също да добавя, че част от парите задължително отиват за нови предни и задни чистачки, сегашните са шибани.

Благодаря! :)

Потребителски аватар
Iv0o0o0
Автомобил:
Двигател:

Re: Предложения за ремонт, Golf mk3?

Мнениеот Iv0o0o0 » Пон 11 яну 2010 20:35

колега за 250 лв може да оправиш всички проблеми които си посочил горе ;)

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Пон 11 яну 2010 20:57

rimisark написа:Здравейте хора,
имам едни 250 лева излишни и няколко проблема по колата, чудех се дали ще ми помогнете да избера какво да поправя.

Ето ги и косурите:
- Колата се заключва/отключва само от шофьорската врата, пасажерската като вкарам ключа изкарвам цялото му там устройство, мисля, че се казва патронник или нещо подобно. Централното си работи и всичко е ОК, но ми е кофти, че мога да отключвам само от 1та врата. Обмислям дали да не си взема централно, не аларма, просто дистанционно да оключва/заключва колата.
- Имам проблеми с част от ауспуха, мисля, че я наричат катализатор, точно посредата под голфа е, като е запалена колата издава един такъв звук все едно има гайки и стъкла които се търкалят вътре. Казаха ми, че ще се оправи до месец/два, е, вече почти 2ри месец карам така и пак същото...
- Имам проблем с ивицата от ляво на колата която минава под шофьорската и задната врата, която е все едно ударена с нещо и вече е ръждясала, качвам снимка, може да я видите.
- Нямам пласмасата под двигателя, т.е. доло ми е празно, тази зима ми огасна колата като влизах в един гьол. кофти ми стана.

Мисля, че това са ми проблемите.

Всичко друго си ми е ОК, имам 4 супер летни гуми с 4 джанти, 4 зимни гуми отново със собствени джанти, които също са супер. Свещи и кабели смених преди месец, перфектна е от към тоци колата, музиката ми харесва, имам си водоструйка. Харесвам си оригиналния вид на колата и това, че нищо не е променяно по нея.
Да, също да добавя, че част от парите задължително отиват за нови предни и задни чистачки, сегашните са шибани.

Благодаря! :)

това се казва маниашки пост :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 11 яну 2010 21:01

250 лева колега са сериозна сума, но и да ги оправиш тези неща нали се сещаш че перфектна кола няма, все нещо ново ще се появи на мястото на старите косури. Според мен си оправи най-нужното такива дребни забележки все ще си има колата. И пази си парите, да не даде господ за някой по наложителен ремонт.. И късмет колега, със здраве да си караш колата.

п.п Някой колеги от форума ще ти завидят на ремонтите по колата mhihi

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 11 яну 2010 21:05

Колега, поздравявам те за желанието да си постегнеш колицата.

Iv0o0o0 написа:колега за 250 лв може да оправиш всички проблеми които си посочил горе ;)

Колегата е напълно прав, просто потърси някой от твоя район да типомогне със съвет или помощ. Все си мисля, че ще има колеги, които ще го направят, понеже форума е именно за това - взаимопомощ!

Успехи занапред и наистина, твоите проблеми са "блянувани" mhihi :screwy за доста от "маниаците" тука.

Поздрави!

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Пон 11 яну 2010 22:18

Оправяй ръждата, че тръгне ли веднъж няма спирка, особено сега зимата :horror: След това наред е патрона :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”