имам едни 250 лева излишни и няколко проблема по колата, чудех се дали ще ми помогнете да избера какво да поправя.
Ето ги и косурите:
- Колата се заключва/отключва само от шофьорската врата, пасажерската като вкарам ключа изкарвам цялото му там устройство, мисля, че се казва патронник или нещо подобно. Централното си работи и всичко е ОК, но ми е кофти, че мога да отключвам само от 1та врата. Обмислям дали да не си взема централно, не аларма, просто дистанционно да оключва/заключва колата.
- Имам проблеми с част от ауспуха, мисля, че я наричат катализатор, точно посредата под голфа е, като е запалена колата издава един такъв звук все едно има гайки и стъкла които се търкалят вътре. Казаха ми, че ще се оправи до месец/два, е, вече почти 2ри месец карам така и пак същото...
- Имам проблем с ивицата от ляво на колата която минава под шофьорската и задната врата, която е все едно ударена с нещо и вече е ръждясала, качвам снимка, може да я видите.
- Нямам пласмасата под двигателя, т.е. доло ми е празно, тази зима ми огасна колата като влизах в един гьол. кофти ми стана.
Мисля, че това са ми проблемите.
Всичко друго си ми е ОК, имам 4 супер летни гуми с 4 джанти, 4 зимни гуми отново със собствени джанти, които също са супер. Свещи и кабели смених преди месец, перфектна е от към тоци колата, музиката ми харесва, имам си водоструйка. Харесвам си оригиналния вид на колата и това, че нищо не е променяно по нея.
Да, също да добавя, че част от парите задължително отиват за нови предни и задни чистачки, сегашните са шибани.
Благодаря!