При същите условия (автомивка или дъжд) е доста влажно под стоповете. Свалях ги, уплътненията изглеждаха читави, но все пак ги уплътних по-добре с малко силикон. Ефект - никакъв.
Вода в мигачите и стоповете на Голф 3
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Вода в мигачите и стоповете на Голф 3
Колеги, имам следния проблем - при автомивка или по-силен дъжд ми се пълнят предните мигачи с вода ?!?!?! Въпросните са нови, уж белгийски( оригиналните от 95-та ги откраднаха). Странното е, че левия си събира доволно количество вода в него, а десния само конденз. О-пръстенчетата на фасунките също са нови, изглежда, че уплътняват добре. Не, че е нещо сериозно, но това си е сериозна предпоставка за по-честа смяна на крушки.
При същите условия (автомивка или дъжд) е доста влажно под стоповете. Свалях ги, уплътненията изглеждаха читави, но все пак ги уплътних по-добре с малко силикон. Ефект - никакъв.
В самите стопове изглежда сухо, конденз няма, но под тях става трагедия.
Re: Вода в мигачите и стоповете на Голф 3
Аз имах същият проблем, като миех колата с водоструйка и ми влизаше вода в предният десен мигач, което от своя страна водеше до корозия на цокъла на лампата и вследствие, на което мигача не светеше. Свалях го, чистех го, работи работи и спре да работи. Взех малко силикон и уплатних между предното стъкло и рефлектора на мигача, имах малък процеп там и спря да прави тея номера. Сега да чукна на дърво - работи.
Re: Вода в мигачите и стоповете на Голф 3
и на мен ми правеше същото,даже съм го засичал пълен до горе единя и си светеше и си карах, нямах грижи ,ама скоро си сложих лайсните до мигачите и всичко го минах отвсякаде със силикон, от тоя дето е на пръчки и с пистолет го разтопяваш,но незнам как се казва, сега няма падане на бленда мигач и вода не влиза и сичко е 6 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”